NAPUNILA 18 GODINA

Rijetka fotografija: Kći Anice i Roberta Kovača izrasla je u pravu ljepoticu

15.06.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Najstarija kći bivše Miss Hrvatske i proslavljenog nogometaša proslavila je proteklog vikenda svoj 18. rođendan. Do sada je rijetko viđena u javnosti pa je mnoge oduševila njezina fotografija koja je objavljena na Instagram profilu zagrebačke vizažistice

'Predivna Leticija', stoji u opisu fotografije na kojoj Leticija Kovač pozira skockana. Pored fotografije odmah su se zaredali brojni pohvalni komentari.

Leticiju, sudeći prema fotografiji nisu mimoišli 'dobri geni'. Naslijedila je mamin stil, gracioznost i ljepotu.

Za razliku od drugih vršnjaka, očito je previše ne zanima Instagram. Prati je skoro 700 pratitelja, a svoj profil na kojem je trenutno 12 objava zaključala je za javnost. Osim Leticije, supružnici Kovač imaju još dvoje djece - sina Marka i kći Viktoriju, a mama Anica ne skriva koliko je na njih ponosna.

Podsjetimo, bivša Miss Hrvatske je u dvadesetogodišnjem braku s nekadašnjim nogometnim reprezentativcem. Godine 1995. godine je odnijela pobijedu na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. Uz to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Zanimljivo je da to ni jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

  • +3
Anica i Robert Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Anica je krajem prošle godine otvorila svoj Instagram profil otvorila, no rijetko dijeli obiteljske fotografije, a na modnim pistama će se pojaviti samo ako dobije poziv od nekih njoj dragih dizajnera.