leticija kovač

Kći Roberta i Anice Kovač izbacuje vlastiti brend navijačkih trenirki, a podršku joj je pružila i moderna majka

05.12.2022 u 17:29

Bionic
Reading

Kažu da jabuka ne pada daleko od stabla pa je tako i Leticija Kovač spojila modu i sport - kreirala je vlastitu kolekciju navijačkih trenirki. Dostupne su u tri hrvatske boje i odlične za gledanje utakmica tijekom hladnijih mjeseci

Smisao za modu i ljubav prema sportu od popularnih roditelja naslijedila je 19-godišnja Leticija Kovač. Najstarija kći Anice i Roberta Kovača pripremila je svoju prvu modnu kolekciju. Dizajnirala je trenirke koje će savršeno poslužiti kao navijačka odjeća za gledanje hrvatskog sporta.

Mlada Leticija zasad je objavila plavu, bijelu i crvenu trenirku. Na desnoj nogavici nalazi se natpis 'HRVATSKA', a gornji cropped dio ukrašen je prepoznatljivim kvadratićima, kao i unutrašnjost kapuljače. Inspiraciju za kolekciju pronašla je iz 'duha sporta i svijeta nogometa'.

Kolekcija je namijenjena svim ljubiteljima Hrvatske, sporta i high-street mode, a ponosno ju predstavila i majka Anica. Prije nekoliko tjedana prošetala se zagrebačkom špicom noseći upečatljivu trenirku, ali tada nismo znali da outfit nosi i poseban potpis.

  • +11
Anica Kovač Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX