ZAJEDNIČKI IZLET

Rijetko je viđamo samu s najmlađom kćerkicom Vivienne: Angelina Jolie i njezina nasljednica oduševile publiku

23.08.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Angelina Jolie u posljednje vrijeme uglavnom se u javnosti može vidjeti s djecom iz braka s bivšim suprugom Bradom Pittom. Zaposlena mama stigla je na predstavu s najmlađom kćerkicom Vivienne, a ona nije skidala osmijeh s lica

'Drago mi je vidjeti njezinu djecu sretnu', 'Viv izgleda malo sramežljivo, ali jako sretno', 'Predivna je i stvarno izgleda sretno', samo su neki od komentara na fotografije 14-godišnje Vivienne Jolie-Pitt, najmlađe od šestero djece nekadašnjeg para Angeline Jolie i Brada Pitta.

Malena Viv je odrasla te je s majkom odlučila otići u Philadelphiju i pogledati mjuzikl 'Dear Evan Hansen', a nakon nastupa imale su čast fotografirati se s glavnom zvijezdom predstave Anthonyjem Normanom.

Vivienne je pritom izgledala malo sramežljivo, s određenom dozom treme, jer pozira pored svog velikog idola, dok je njezina majka djelovala jako ponosno. Nepoznati izvori za strane medije rekli su da je Jolie svoju kćerkicu odvela skroz na drugi kraj zemlje kako bi ponovno pogledala predstavu jer joj se izuzetno svidjela nakon što su je odgledale u Los Angelesu.

Za ovu prigodu Jolie je odjenula dugu crnu haljinu i ukrasila se crnom torbicom YSL te sunčanim naočalama dok je njezina tinejdžerka bila odjevena u skladu s trendovima - široke traperice i opuštena bijela majica, u kojoj se prije svega osjećala udobno.

  • +21
Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia