BEZ GREŠKE

Savršen ljetni stajling: Angelina Jolie ne izlazi iz bijelih haljina, a za to ima itekako dobar razlog

19.08.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Angelina Jolie je istinska modna ikona, a slavna glumica je čak i toplinski val dočekala u naotmjenijim modnim kombinacijama, dnevnim ljetnim stajlinzima koji pružaju vrijednu modnu lekciju. Od svilene Valentino pidžame do hlača širokih nogavica i kombinezona Alberte Ferretti, slavna glumica je istinska profesionalka kada se radi o odijevanju za sparne mjesece. A njezina garderoba nezamisliva je bez niza laganih bijelih haljina

Holivudska glumica viđena je prošlog tjedna u društvu sina Knoxa, a njezina odjevna kombinacija omdha je privukla pažnju. Super jednostavna, a opet tako elegantna, wrap haljina brenda Vince pokazala se kao pun pogodak za tople ljetne dane. Stajling je upotpunila Valentino Garavani sandalama u boji slonovače, Diorovom mini torbicom preko ramena, velikim sunčanim naočalama i parom klasičnih zlatnih naušnica.

Glumica je ovog ljeta više puta viđena u bijelim haljinama i svaki put dokazala kako se radi o savršenom ljetnom komadu koji se s nevjerojatnom lakoćom prilagođava svakom stilu i baš svali put zrači elegancijom. Među mnogima bila je tu predimenzionirana košulja haljina te mode s maksi rukavima za posjet Rimu. Osim toga, već je nekoliko puta u javnosti nosila spomenutu Vince haljinu na preklop.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, TERMA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Angelina inače u slobodno vrijeme poseže za jednostavnim i nenametljivim stajlinzima, a kada se radi o modi za tople dane apsolutna je kraljica bijelih haljina. Naime, kada se radi o ljetnoj modi, komad s kojim sigurno nikada nećete pogriješiti je haljina. Lepršava, lagana i udobna predstavlja stilski spas za vruće dane, a kada se u tu kombinaciju doda bijela boja, nastaje savršen ljetni modni komad. A koji god stil i model odabrali, pobrinite se da bude lepršava, ženstvena i nepretenciozna poput Angelinine i uspjeh je zajamčen.

Bijela ljetna haljina često je hvaljena zbog svoje svestranosti i lakoće nošenja. Baš uvijek izgleda bezvremenski elegantno i tako chic. Uz to, bijela haljina predstavlja modni komad u koji se doista isplati uložiti - istinski vječni modni komad, može se nositi bilo gdje i bilo kada, bilo da ste uputili na plažu ili u ured u toplo ljetno jutro.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Također se bijele haljine lako mogu, uz tek nekoliko detalja, više ili manje dotjerati i tako se prilagoditi različitim prigodama. Angelina ih u dnevnom look fura uz omiljene natikače od kojih se ne odvaja tijekom ljeta te neupaljivu torbicu, a za večernji izlazak bijela haljina se lako dotjeruje sandalama s remenčićima i svjetlucavim nakitom.

Stil Angeline Jolie je ženstven, profinjen i bezvremenski. Njezinu garderobu nerijetko čine modni komadi za koje će tek iskusni modni znalci prepoznati o kojem se brendu radi, nižu se tu komadi s potpisom modnih kuća kao što su Chloé, The Row, and Gabriela Hearst. Bijele haljine neizostavni su ljeti modni komad u njezinom ormaru, a mnogi se još itekako dobro sjećaju lepršave i profinjene haljine s potpisom The Rowa koju je prošetala u Parizu prije dvije godine.

Slavna glumica jako dobro zna da je za dobar stil najvažnije pronaći vlastitu estetiku i investirati u komade koje trendovi ne dotiču i koji će zajamčeno trajati godinama. A ona to radi tako dobro da se neki od njezinih najboljih komada sada prenose s koljena na koljena te njezine kćeri nose njezinu bezvremensku garderobu na crvenom tepihu.

  • +3
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije