SKLADNA OBITELJ

Rijetki zajednički trenuci u javnosti: Zlatko Dalić na dodjeli nagrada sa suprugom i sinom

25.09.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni izbornik rijetko kada može se u javnosti vidjeti s obitelji jer pokušava privatni život držati što je moguće dalje od medija. Ipak, Zlatko Dalić na dodjelu Fifinih nagrada u London je poput ostalih uzvanika poveo suprugu Davorku Propadalo, ali i sina Brunu

Iako je u centru pažnje na dodjeli prestižnih Fifinih nagrada u Londonu bio naš kapetan Luka Modrić, koji je osvojio titulu najboljeg nogometaša svijeta, na crvenom tepihu, ali i u publici koja je glasno bodrila trijumf našeg Zadranina bio je i izbornik Zlatko Dalić.

Samozatajan i ponizan izbornik Vatrenih proteklo ljeto osvojio je srca nacije.

  • +8
Žene nogometaša Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput pravog obiteljskog čovjeka, u londonski Royal Festival Hall Dalić je stigao u pratnji voljene supruge Davorke Propadalo i mlađeg sina Brune. Četveročlanoj obitelji ovoga je puta nedostajao samo stariji sin Toni, koji je zbog obveza bio spriječen sudjelovati na ovom svečanom događaju.

Modno usklađeni Zlatko i njegov 20-godišnji sin pozirali su u tamnoplavim odijelima. Jedina razlika bila je u odabiru modnih dodataka. Cijenjeni izbornik opredijelio se za leptir-mašnu dok je njegov nasljednik odabrao kravatu zanimljiva uzorka.

Jedina dama u obitelji, gospođa Davorka, uskočila je pak u elegantnu crnu haljinu A-kroja te ju je upotpunila srebrnim salonkama, odgovarajućom torbicom i decentnim nakitom.

O skladnom obiteljskom životu našeg izbornika pisalo se ljetos nekoliko puta, a upravo sinergija poslovnog i privatnog naglašavala se kao ključ uspjeha ovog iznimno simpatičnog i pristupačnog Livnjaka.