NA OTVARANJU TRGOVINE

Rijetki izlazak para: Marin Čilić sa suprugom Kristinom podržao brend Izabel Kovačić

17.12.2023 u 23:29

Bionic
Reading

Brend Lunilou Izabel Kovačić ove je nedjelje dobio zagrebačku trgovinu, a njezino svečano otvaranje uveličao je domaći tenisač Marin Čilić sa suprugom Kristinom

Iako se rijetko pojavljuju na eventima, poznati domaći par odazvao se pozivu supruge hrvatskog nogometnog reprezantativca, Matea Kovačića, i uveličao otvaranje njezine prve zagrebačke trgovine.

Komadi s potpisom Lunilou brenda Izabel Kovačić od sada su dostupni u prodaji u zagrebačkom Kaptol centru, a Čilićeva supruga Kristina provjerila ih je u zanimljivom stajlingu.

Kombinaciju crnih traperica trapez nogavica i smeđe veze kompletirala je sakoom kariranog uzorka, dok je odabir modnih dodataka pa na Chanelovu crnu torbicu prepoznatljivog dizajna.

Dugogodišnju vezu, hrvatski tenisač i psihologinja okrunili su brakom 2018. godine, na vjenčanju u Cavtatu pred otprilike 400 uzvanika.

Dvije godine nakon Marin i Kristina prvi su se put našli u ulozi roditelja jer se njihovoj obitelji pridružio i maleni Baldo, a u rujnu 2021. Baldo je postao veliki brat malenom Viti.

Uz bračni par Čilić, otvaranje zagrebačke trgovine Izabel Kovačić podržale su pjevačice Franka Batelić, Nika Turković, bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot i brojni drugi.

  • +17
Izabel Kovačić u Kaptol centru otvorila Lunilou Store Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs