RAZNJEŽIO OBOŽAVATELJE

Rijedak trenutak tate i kćeri: Luka Modrić podijelio dirljiv video sa svojom mezimicom

25.01.2020 u 21:48

Bionic
Reading

Svoj privatni život Luka Modrić drži podalje od javnosti pa na društvenim mrežama rijetko kad objavljuje druženje s obitelji. No ovaj dirljivi trenutak s najmlađom kćerkicom nije želio zadržati samo za sebe

Naš najuspješniji nogometaš i jedan od najboljih igrača svijeta Luka Modrić sa svojim fanovima na društvenim mrežama uglavnom dijeli i komentira svoja sportska ostvarenja, no trenutke iz svog privatnog života 'daje na kapaljku'.

Kapetan hrvatske nogometne reprezantacije, koji sa suprugom Vanjom Modrić ima troje djece, sina Ivana i kćeri Emu i Sofiju, nedavno je odlučio napraviti iznimku i svoju vojsku fanova koja samo na Instagramu broji gotovo 18 milijuna počastiti dirljivim videom sa svojom najmlađom mezimicom.

Video u kojem si Luka i malena Sofia dijele puse i govore 'volim te' raznježio je nogometaševe obožavatelje koji su u komentarima imali samo lijepe riječi za tatu i kćer, a video je ganuo i njegovog sunarodnjaka i protivnika na terenu, Ivana Rakitića.

'Daj kiss tati. Poljubi tatu', govori svojoj mezimici u videu Luka, a Sofia mu na engleskom odgovara 'Volim te tata'. 'I ja tebe volim, bebo', oduševljeno uzvraća nogometaš, ljubeći malenu Sofiju koja je u listopadu proslavila svoj drugi rođendan.

Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia