emotivna objava

Riječi omiljenog televizijskog voditelja koje slamaju srce: 'Ne trebaju njima naše suze niti sitne računice, treba im podrška i treba razumijevanje, ono što nas čini sve skupa boljim ljudima'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Mnoge su se poznate osobe oglasile na društvenim mrežama nakon razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolna mjesta. Broji građani Hrvatske pokazali su svoje veliko srce i doniraju, skupljaju hrana, potrepštine, pronalaze smještaji za one koji su u nekoliko sekundi katastrofe izgubili sve. Na svom Facebook profilu izrazito dirljivim riječima svoje suosjećanje sa stradalima izrazio je i Duško Ćurlić

Petrinja, Glina i Sisak.. gradovi su to koji su razornom snagom djelomično zarobljeni pod ruševinama, a njihovi stanovnici krajnje potreseni, ozlijeđeni, uzdrmani. Mnogi Hrvati pa i oni poznati ostali su bez riječi s neopisivom tugom u srcu. Svoje osjećaje nije se libio pokazati ni legendarni voditelj.

  • +3

Duško Ćurlić

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

'Mislio sam staviti fotke kako sve izgleda ali nekako mi nema smisla. Samo Kupa kako teče uvijek će teći. Pokušat ću samo riječima opisati osjećaj kad sve ovo vidite i krenete od Žažine prema Letovaniću, Starom brodu, Farkašiću, Vratečkom i dalje. Na autocesti od Zagreba do Lekenika kolone strojeva, vatrogasnih kola, kombija. Svi prema Petrinji, Sisku, Glini. Ostaneš bez daha od ponosa, od snage, od straha i od prkosa', napisao je Duško Ćurlić. U nastavku objave je istaknuo kako mu nikad više neće pasti na pamet reći 'mali ili obični ljudi'.

'Nikada. To su gromade, to je srce, to je nešto zbog čega vrijedi ta suza koju sakriješ, to je ČOVJEK u najveličanstvenijem smislu te riječi. I zato ovako ili onako bit će potrebna pomoć, ne samo države, nego svih nas. Ne trebaju njima naše suze niti sitne računice, treba im podrška i treba razumijevanje, treba ono što nas čini sve skupa boljim ljudima. A vama dragi prijatelji, rodbino, znani i neznani koji niste stali i niste se predali bez obzira na nevolju i zlo, vama svim srcem želim snagu i da opet pjevamo kraj Kupe. Sve one naše pjesme. Svi skupa oprostite na patetici, ali kad sve ovo vidiš i osjetiš jednostavno riječi same krenu. Kao Kupa', zaključio je svoju objavu jedan od gledateljima najdražih voditelja.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!