SRETAN I PONOSAN

Dvostruko slavlje u domu jednog od naših najomiljenijih voditelja

28.01.2020 u 17:02

Bionic
Reading

Od jutra sa svih strana na društvenim mrežama pristižu čestitke Dušku Ćurliću. Danas je zaštitno lice HTV-a napunilo 52. godine, a danas za je njega poseban dan i zbog toga što njegova mlađa kćer Ela slavi 18. rođendan

'Kćer mlađa i ja slavimo rođendane da isti dan. Jurnjava i koja cuga, a navečer s dečkima na tenisu. Malo opuštanja i to je to', ispričao je kratko za tportal, uvijek dobro raspoloženi slavljenik Duško Ćurlić. Ranije je izjavio kako se ne boji fizičkog, koliko starenja u srcu i u glavi.

Omiljeni televizijski voditelj nedavno je na Instagramu pokazao svoju drugu, stariju, 22-godišnju kćer Karlu koja mu je bila podrška na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu. Duško Ćurlić je u intervjuima često spominjao koliko je ponosan na svoje kćeri. Obje se bave glumom i baš kao i tata igraju u ZKM-u.

Duško je odrastao kao i većina njegove generacije tada, ne s previše materijalnog u tipičnom radničkom srednjem sloju.

'Roditelji su mi bili ona tiha i poštena većina koji su svoje živote podredili poduzećima u kojima su radili i usađivanju nekih općih mjesta u odgoju svoje djece. Nekad sam zbog toga bio nesretan i nestrpljiv, jer sam vidio da neki drugi lakše dolaze do nečega i bržim putem. S godinama, a valjda i nekim iskustvom, postao sam zahvalan roditeljima, a i bakama koje su imale veliku ulogu, na svim tim jako bitnim stvarima koje su mi ostavili', ispričao je ranije za Novi list.

Karijeru je počeo na Radiju 101, a potom se na HRT-u proslavio kao suvoditelj najpopularnijih showova, kao što su 'Ples sa zvijezdama', 'Zvijezde pjevaju', 'Kruške i jabuke', 'A strana' i dr. Snimio je i nekoliko reklamnih spotova, a okušao se i u serijama 'Bitange i princeze' i 'Ljubav u zaleđu' i drugima, te filmovima poput 'Ne pitaj kako!' i 'Iza stakla'. Voditelj je svih većih projekata zabavnog programa javne televizije, od Dore - izbora za pjesmu Eurovizije, komentiranja Eurosonga, novogodišnjih programa, humanitarnih akcija, ali i manifestacija diljem Hrvatske.