PLATI, PA ŠETAJ

Rezervirano za odabrane: Jeff Bezos dobio je priliku koja se ne propušta i zavirio u sve sobe Buckinghamske palače

28.07.2022 u 10:01

Bionic
Reading

Kako su otkrili britanski mediji, tijekom svog boravka u Londonu, Jeff Bezos dobio je priliku da zaviri u Buckinghamskoj palači na mjesta koja nisu dostupna svim turistima. 58-godišnji mogul proveo je sat vremena diveći se draguljima i umjetninama koje posjeduje najpoznatija britanska obitelj

Sa svojom obitelji Jeff Bezos trenutno boravi u Londonu gdje uživa u svim blagodatima koja su mu data zahvaljujući njegovom bogatstvu. Tako je dobio priliku i da prošeta sobama i hodnicima Buckinghamske palače u privatnoj turi, koju je platio 90 funti po osobi, a navodno je sa sobom poveo čak 30 članova obitelji i bliskih prijatelja.

58-godišnji Bezos sat je vremena proveo razgledavajući kraljičine dragulje i umjetnine, ali i sve ostale vrijednosti koje su u vlasništvu britanske kraljevske obitelji. Ono što ga se posebno dojmilo dijamantni je set same kraljice izrađen od 1333 dijamanta i 169 bisera.

'Bezosov posjet već je postao šala među zaposlenicima palače, koji su rekli kako je mogul bio u shoppingu. Posebno su ga se dojmile prijestolna i plesna dvorana', otkrio je dobro upućeni izvor.

  • +5
Jeff Bezos i Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, državne sobe u Buckinghamskoj palači, u kojima se nalaze djela Rubensa, Rembrandta i Canaletta, zatvorene su za javnost od ljeta 2019. godine. Povodom kraljičinog platinastog jubileja, do 2. listopada moguće je razgledati postavljenu izložbu. Regularna cijena je 60 funti, dok za ekskluzivnu turu s vodičem treba izdvojiti 90 funti.

'Njegov se posjet preklapao s javnim otvaranjem, zbog čega su ga diskretno premještali iz sobe u sobu kako bi se njegov posjet sakrio od posjetitelja tog dana', zaključio je izvor.

Nakon obilaska Buckinghamske palače, Bezos je sa svojom djevojkom Lauren Sanchez otišao na večeru u poznati londonski restoran The Twenty Two s holivudskim glumcem Tomom Cruiseom.