ŠTO KAŽETE?

Retro izdanje Baby Lasagne nasmijalo sve: 'Isti Tesla iz mladih dana'

25.03.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Nakon što je s djevojkom Elizabetom Ružić pozirao na crvenom tepihu 31. dodjele glazbenih nagrada Porin, gdje je bio prezenter, naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, objavio je niz fotografija i njima izazvao reakcije

Niz od crno-bijelih fotografija, na kojima pozira u crnom odijelu s bijelom košuljom, objavio je Baby Lasagna na svom Instagram profilu, a među njima se našla i ona na kojoj pozira s djevojkom Elizabetom Ružić.

'Želim biti jedan od onih gradskih dečki', stoji u potpisu fotografije, referirajući se time na svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom ove godine predstavlja Hrvatsku na Eurosongu, a jedan detalj ostavio je sve bez riječi.

Naime, na retro fotografijama Baby Lasagna zalizao je svoju kosu, što je oduševila sve njegove obožavatelje, koji će mu definitivno biti najveća podrška na Eurosongu u švedskom Malmu.

A komentari su uistinu razni: 'Osim zanimljivog izgleda, tu je i ta divna energija skladnog para, talenti koji se nadopunjuju. I ona dobra: 'Iza svakog uspješnog muškarca stoji pametna žena...' Koja je također uspješna..', 'Ovakve slike imam doma u albumima, tak su se fotkali moji pradjed i prabaka, a bome i djed i baka kad su došli u Zagreb ...predivne fotke, baš imaju smisao ...prekrasni ste oboje', 'Kako bi mi Splićani rekli: FIGURAŠ ( izgledaš 👌). Bella figura !!!'.

  • +6
Baby Lasagna na izložbi Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Najbolje od svega je što su ga mnogi usporedili s našim čuvenim znanstvenikom, ukazavši na nevjerojatnu sličnost s Nikolom Teslom.

'Lički korijeni, isti Tesla iz mladih dana!', 'Ćorav sam mislio sam da je to ona slika Nikole Tesle il nekog književnika', 'Baca malo na Teslu jel tako?', 'Osjećaj ovih slika je da fotograf je htjeo poustvariti tipične istarske slike '40 godina od jednog para koji je počeo živjeti skupa i se suočava sa svakidašnjim životom! Druga slika mi daje veliki vajb Nikole Tesla. Zadnja slika pa uvjek zajedno skupa u imenu ljubavi.'