iza kamere

Baby Lasagna pokazao kako je učio valjati tijesto za 'Rim Tim Tagi Dim'

18.03.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Euforija oko našeg ovogodišnjeg predstavnika za Eurovong ne posustaje, a Marko Purišić aka Baby Lasagnstalno podgrijava šušur oko sebe. On i njegova zaručnica zabavljaju pratitelje na društvenim mrežama dijeleći fotografije i snimke sa snimanja spota, a pao je i posebno simpatičan video

Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' niže uspjehe, a nedavno je dosegnula čak dva milijuna pregleda na Spotifyju. Sada je Baby Lasagna pokazao kako se snašao s valjanjem tijesta za potrebe spota.

Premda se na prvi pogled čini jednostavnim, postoje male tajne i trikovi kod razvlačenja tijesta kojeg znaju izverzirane kuharice i kuhari, a baka Olga je dobila zadatak da Marku Puršiću pokaže tu 'vještinu'. Njezin zadatak je bio da mora biti ljuta na njega, no to joj nije išlo. 'Ne može tako', rekla mu je, a nakon toga ga ipak pohvalila njegovo snalaženje.

'Dobar si, super si Marko', rekla mu je, a onda mu je pokazala kako ona to radi pa je opet morao pokazati kako on to radi. Sa strane se čulo da netko poručuje: 'Lupi ga po glavi babo', ali ona ga je nastavila hvaliti. 'Vidiš kako me sluša. Bit ćeš dobar kuhar. Brzo uči, super je', rekla je. Dok je on opet pokušavao lupila ga je po ramenu i kazala: 'Dobar si ti dečko'.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Baku nisu mogli natjerati da bude stroga prema njemu, a otkrila je i zašto. 'Naravno da sam vesela, kad vidim da super dela', objasnila je, a pjevaču se toliko svidio taj dio spota da je u opis videa naveo: 'Tako je slatka da se nije mogla ni pretvarati da je ljuta na mene'. Pratitelji su se raspametili: 'Vrlo lijepo, sada očekujemo vidjeti kakvo je bilo iskustvo s kravom', 'Preslatko', 'I baku povesti na Eurosong', komentiraju.

nastala ogromna gužva

Baby Lasagna je bio glavna senzacija na izložbi mačaka u Zagrebu

Pogledaj galeriju