OPET JE NOSTAGIČAN

Rene Bitorajac pokazao slike iz prošlosti i našalio se na vlastiti račun

15.01.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Zagrebački glumac ponovo se vratio u prošlost i prisjetio kako je nekoć izgledao i to na više fotografija - sa stare osobne, putovnice, vozačke. Dugi niz godina je Rene Bitorajac prepoznatljiv po ćelavoj frizuri no on s vremena na vrijeme voli pokazati kakav je imidž imao nekad prije

Rene Bitorajac poznat je po svom odličnom smislu za humor, a nije mu se strano našaliti ni na vlastiti račun.

'Evo stare putovnice, osobna i vozačka... Pa kak da žalim za vremenima prije? Ozbiljno sam nezgodan', opisao je glumac zadnju objavljenu fotografiju na kojoj se vide razna razdoblja njegovog života, a koja je izazvala razne komentare. Od toga da na jednoj od fotografija sliči na Princa Williama, pa na Leonarda Di Caprija, a neki su mišljenja da mu je kosa 'samo smetala' te da mu 'uopće ne stoji'.

'Pubertet je faza koju bih uvijek rado preskočio. To bezglavo traženje sebe i pametovanje s punim uvjerenjem, grozno je, zamorno i naporno čak i za okolinu. Heavy metal faza nije ništa posebno, ali društvo u kojem se onako povodljiv možeš naći, nije bezazleno. Svi piju pivo u podne, pa ćeš valjda i ti. Svi imaju naušnicu pa ćeš valjda i ti. Ježim se od toga što me čeka s mojim klincima. Bit će zanimljivo!', ispričao je ranije za 24 sata na temu tinejdžerstva i svoje heavy metal faze.

View this post on Instagram

Kad još za života mjesto nazovu po tebi. 😂

A post shared by Rene Bitorajac (@rene_bitorajac) on

Rene je predstavnik glumačke generacije koja će u godinama koje dolaze, dominirati na filmskim platnima i kazališnim daskama. Trenutno je najviše fokusiran na kazališta Luda kuća koja bilježi uspjehe svojim kvalitetnim programom. Nedavno su ga gledatelji mogli pratiti u RTL-ovom showu 'Ludi bar'.