KULTNI SITCOM

Prošlo je 15 godina od početka emitiranja serije 'Bitange i princeze', a slavna ekipa se ponovo okuplja

12.09.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Mnogi drže da je to bila najuspješnija hrvatska humoristična serija svih vremena. Robi Kumerle, Irena Grobnik, Teo Friščić, Kazo, Luce, Erotoman i brojni drugi likovi serije 'Bitange i princeze' odano su gledatelje zabavljali punih pet godina, a slavni tim opet će, doznali smo, udružiti snage. O kakvom je projektu riječ za tportal je otkrio redatelj i scenarist serije Goran Kulenović

Mnogi se rado prisjećaju anegdota iz serije koja se emitirala so 8. ožujka 2010. godine kada je završila peta sezona, a njezini živopisni likovi koji su publiku prikovali za ekrane, uselili su se u žargone i svakodnevnicu. Ekipa je ponovo na okupu.

'Nas sedam smo se našli prije i pričali o tome, a sada smo se našli da napravimo show, kao obljetnicu 15. godišnjice od početka emitiranja i 10. godišnjice od kako se prestala emitirati serija. Bit će to jednokratno obilježavanje u 'Ludoj kući' u listopadu. Napravit ćemo balans igranog dijela u trajanju od jedne epizode i druženja s fanovima koji će moći vidjeti gdje su danas likovi serije. Moguće je i da cijeli hepening snimimo da ga kasnije netko može emitirati, ali to je tek nezrađena ideja', otkrio nam je redatelj i scenarist Goran Kulenović, a jedna od glavnih glumica Mila Elegović koja igra lik Irene, objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi radna atmosfera s probe.

'Bitange i princeze' s emitiranjem je krenula 15. travnja 2005. godine, a do 8. ožujka 2010. emitiralo se 108 epizoda. Serija redatelja Gorana Kulenovića, a osvrće se na život pet glavnih likova.

Među stalnim sporednim glumcima bili su tu pokojni Predrag Vušević Pređa, koji je glumio sposobnog Gazdu, vlasnika videoteke, a onda i marketinške agencije, Dražen Čuček koji je utjelovio konobar Armanda te Saša Erotoman, kojeg je glumio Mile Kekin.

Brojne domaće zvijezde odazvale su se snimanju serije. Bili su tu Davor Gobac, Indira Levak, Nina Badrić, Nikolina Pišek, Toni Cetinski, Kićo Slabinac, Massimo, Alka Vuica, Josipa Lisac te Zoran Vakula i Zoran Šprajc. O popularnosti serije govori i to da su održana dva kviza o seriji.

  • +4
Bitange i princeze Izvor: Cropix / Autor: Cropix