kakva uspomena

Rene Bitorajac komentirao fotografiju sa svog prvog filmskog seta: 'Od ljubavi prema anatomiji ostalo mi je samo Ana'

29.01.2021 u 15:36

Bionic
Reading

U mnoštvu starih uspomena naš glumac i suvlasnik kazališta Luka kuća pronašao je fotografiju svog prvog filmskog nastupa. Riječ je o 85-minutnom filmu 'Gosti iz galaksije', a kao dječak pojavio se uz tada slavna glumačka imena

Rene Bitorajac se na društvenim mrežama fotografijama često prisjeća prošlih vremena. 'Iako sam ju pokazivao već u djetinjstvu, od ljubavi prema anatomiji ostalo mi je samo Ana. Tomija se izgubila po putu. Na fotki iz 81. Uz mini me-a, Ksenija Prohaska i Zvonko Lepetić', opisao je najnoviju objavljenu fotografiju.

Riječ je sceni iz jednog od najneobičnijih uradaka domaće kinematografije, kako ga mnogi smatraju, filmu 'Gosti iz galaksije', spoju znanstvene fantastike, komedije i horora, uz obilje parodije, a Dušan Vukotić je bio zadužen za režiju i scenarij. Rene Bitorajac dobio je ulogu Targa, vanzemaljskog dječaka, što mu je bilo prvo pojavljivanje na filmu.

  • +3
Rene Bitorajac Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Osim Ksenije Prohaske i Zvonka Lepetića u filmu su sudjelovali Žarko Potočnjak, Ljubiša Samardžić i Zvonko Lepetić. 'Gosti iz galaksije' osvojili su niz nagrada na europskim filmskim festivalima.

Izvor: Društvene mreže