UVIJEK POZITIVNA I ISKRENA

Renata Končić Minea otkrila kako čuva liniju: 'Moram paziti jer obožavam slatko'

30.12.2019 u 09:32

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica In magazina Nove TV godinama uspješno pomiruje svoje dvije velike ljubavi - glazbenu i televizijsku karijeru. Renata Končić Minea kad ima vremena odmara se uz televiziju koja je, kaže, medij uz koji se najradije opušta ili ide u kino, a grickalicama koje se neizbježno idu uz daljinski i mali ekran, uspješno odolijeva

'Kad imam vremena volim se opustiti uz TV, pogotovo kad je neka dobra komedija ili akcija.. Iako trenutno uopće nemam vremena i uglavnom sam okupirana obvezama', poručila je Renata Končić Minea za Slobodnu Dalmaciju. U blagdansko vrijeme voli božićne filmove koje obožavam gledati.

View this post on Instagram

Dan za druženje uz kavicu ☕🙌

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

'Politiku pratim onoliko koliko moram! Definitivno me ne interesira i u većini slučajeva me zamara.. no, zato sport pratim svakako. Volim pogledati neku dobru nogometnu utakmicu, Formulu ili pak gimnastiku. Predsjednički izbori su aktualna tema i pratim ih čisto da sam informirana. Imam svoj stav o tome, iako se ne slažem s puno toga. No politika je, bez obzira na sve, u drugom planu u mom životu', kaže pjevačica.

View this post on Instagram

#allinblack

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Kokicama, čipsu i ostalim grickalicama ne može odoljeti. 'Još se kod kuće koliko-toliko kontroliram, no odlazak u kino nema smisla bez velikih slanih kokica. Ako nema njih, radije ne idem u kino. Doma kontroliram situaciju dosta jednostavno – ako je ormarić prazan, nema ni dodatnih kalorija. Moram paziti jer obožavam slatko i najbolje je rješenje uopće ne raditi zalihe. Tu sam se već ispraksirala', priznala je.

Omiljena voditeljica joj je Oprah Winfrey. 'I u vrijeme dok nisam ni slutila da ću se osim pjevanja baviti voditeljstvom, voljela sam je i slušati i gledati. Pametna, zanimljiva, sposobna, inteligentna. Od siromašne djevojčice do jedne od najbogatijih žena svijeta koja je ujedno i velika humanitarka. Vjerojatno je uzor mnogima', ističe Minea.

Format koji joj najdraži i u potpunosti je po njezinom mojem guštu je 'Dom iz snova'. 'Humanitarni serijal u kojem pomažemo onima kojima je naša pomoć slamka spasa... pomoći ljudima, omogućiti im topli dom i makar im malo uljepšati život te dobiti osmijehe na njihova lica nešto je neopisivo. 'Supertalent' i 'Ples sa zvijezdama' su emisije drukčijeg karaktera, no svakako bi bile velik izazov, iako trenutno ne razmišljam u tom smjeru', izjavila je.

Nova godina će joj biti radna i na što je već naviknula. 'Veselim se s ljudima i na pozornici, a ove godine ta sreća će biti udvostručena. Ujutro nastupam na dječjem dočeku Nove u Solinu, a navečer se pridružujem svojim dragim curama Elli i Ivani Banfić na najluđem partiju u Karlovcu', rekla je.

View this post on Instagram

Hej 👋

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…