misteriozan lik

Reese Witherspoon viđena s novim frajerom: 'Ona je potpuno zaljubljena'

28.05.2024 u 22:27

Bionic
Reading

Nova veza popularne holivudske glumice vruća je tema o kojoj se priča! Iako identitet novog partnera još nije poznat, sve češće doznajemo detalje o njihovom odnosu

Iako je zauzeta brojnim poslovnim obvezama, Reese Witherspoon ipak je pronašla vremena za ljubav! Nakon što se rastala od Jima Totha s kojim je provela 12 godina, glumica si je dopustila pronaći novu ljubav - i pronašla ju je! Plus, čini se da je veza već i ozbiljnija nego što se misli.

Kako prenose strani mediji, Witherspoon je nedavno viđena u New Yorku s visokim muškarcem. Izvori za medije izjavili su da je par viđen u koketnom raspoloženju, a viđeni su tijekom večera u popularnim njujorškim restoranima, kao i u kvartu Soho na Manhattanu.

'Još uvijek vlada velika tajnovitost oko njezinog novog udvarača, ali Reese se zabavlja. Ona je potpuno zaljubljena u njega i optimistična je u vezi s tim kamo bi to moglo krenuti', otkrio je izvor dodavši da se novi par upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Iako identitet novog frajera nije poznat, šuška se da je riječ o businessmanu zaposlenom u britanskoj tvrtki Apax koji je također odnedavno razveden.

REESE I AVA

Kao da su sestre: 'Plavuša s Harvarda' i njezina kći ukrale pozornost u Parizu

Pogledaj galeriju

Iako je ljubavni odnos još relativno nov, glumica je novog partnera upoznala sa svojom odraslom djecom. 24-godišnja Ava i 20-godišnji Daecon upoznali su tajanstvenog businessmana, dok je 11-godišnji Tennessee još premlad da upoznaje novog muškarca u njezinom životu.

'Navodno Ava i Deacon znaju za kolegu s kojim se Reese viđa i odobravaju; možda su ga već upoznali dok su svi bili u New Yorku. Jim je krenuo dalje i potaknuo je Reese da također izađe', otkriva izvor.

NA GLAMUROZNOJ ZABAVI

Sličnost je nevjerojatna: Reese Witherspoon ukrala pozornost s 24-godišnjom kćeri

Pogledaj galeriju