VAŽAN DAN

Evo koliko se solo angažman Meghan Markle razlikuje od onog Kate Middleton

26.09.2018 u 11:54

Bionic
Reading

U vezi s britanskim princem Harryjem, Meghan Markle do sada je imala nekoliko bitnijih pojavljivanja, a nakon prvog angažmana s kraljicom i davanja prvog intervjua kao punopravna članica britanske kraljevske obitelji, sada je odradila i prvo samostalno pojavljivanje

Proteklog tjedna Meghan je svijetu predstavila svoju prvu samostalnu inicijativu humanitarnu kuharicu 'Together: Our Community Cookbook', namijenjenu financiranju londonske pučke kuhinje Hubb od prodanih primjeraka.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na predstavljanju kuharice Meghan je društvo pravila majka te suprug, a ovog utorka odradila je svoj prvi solo angažman u ulozi vojvotkinje od Sussexa nazočivši izložbi 'Oceania art exhibition' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghanin prvi solo angažman poprilično je sličan onom Kate Middleton, međutim ona je u odnosu na šogoricu imala puno više vremena za pripremu.

U listopadu 2011. godine i točno šest mjeseci nakon vjenčanja s princem Williamom, Kate je svoj prvi samostalan angažman imala na privatnoj večeri održanoj u Clarence Houseu u znak podrške humanitarnoj organizaciji princa Charlesa In Kind Direct, kojoj je cilj usklađivanje humanitarnih donacija tvrtki s neprofitnim organizacijama koje bi dobivena sredstva iskoristile na pravi način.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se na privatnoj večeri trebao pojaviti princ Charles, zbog izražavanja sućuti saudijskoj kraljevskoj obitelji Kate je popunila prazninu.

Na spomenutoj večeri, koja je postala njezin prvi samostalni angažman, Kate Middleton nosila je svečanu sivu haljinu ukrašenu sjajnim detaljima u formi naramenica.

Prema riječima osoba iz kraljevske palače, Kate je bila 'iznimno počašćena činjenicom da je njezin prvi samostalni angažman bio onaj za princa od Walesa, koji ju je uvijek podržavao'.

U to vrijeme Robin Boles, izvršni direktor humanitarne organizacije princa Charlesa, medijima je izjavio kako je vojvotkinja od Cambridgea ovu posebnu večeru odradila 'apsolutno profesionalno i sa šarmom'.