STAJLING ZA PAMĆENJE

Hrabri dekolte Riley Keough na prvom gala pojavljivanju nakon smrti majke

24.02.2023 u 11:32

  • +17

Premijera serije 'Daisy Jones & The Six'

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage /lLisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ranije u siječnju svijet je napustila Lisa Marie Presley, a tragičan gubitak posebno je potresao glumicu Riley Keough koja je bila posebno vezana uz majku. Nakon otprilike mjesec dana glumica je pronašla snagu za prvo javno pojavljivanje, a svečana premijera serije u kojoj tumači glavnu ulogu nije mogla proći bez njezinog dolaska

33-godišnja glumica Riley Keough sinoć je prvi put nakon tragičnog gubitka majke prisustvovala većem svečanom događaju. Svečana premijera serije 'Daisy Jones and the Six' održana je u Los Angelesu, a uz mnoga glumačka imena posebnu pozornost dobile su glavna junakinja serije Riley Keough te Reese Witherspoon.

33-godišnjoj Keough iskoristila je premijeru televizijske serije za svoje prvo javno pojavljivanje nakon odlaska njezine majke Lise Marie Presley te nakon što se našla u pravnoj bitci sa svojom bakom Priscillom. Iako o nesuglasicama s bakom ne želi javno govoriti, veliki karijerni uspjeh morala je obilježiti. Svečani uspjeh glumice nije propustio ni njezin suprug Ben Smith-Petersen, koji se pokazao kao pravi oslonac u teškim trenucima.

Glazbeni korijeni mlade glumice izać će na vidjelo u glazbeno-dramskoj seriji o popularnom rock bendu 'Daisy Jones and the Six' koji je 1977. bio na vrhu glazbenih ljestvica, a zatim, na iznenađenje svih obožavatelja, brzo nestao s glazbene scene. U nadolazećoj seriji Riley Keough i Sam Claflin otkrit će priču članova benda o tome kako su i zašto brzo napustili svjetske pozornice.

Na premijeri su se okupila razna glumačka imena, a među istaknutijima i poznatijima je Reese Witherspoon koja je producirala seriju sa svojom kompanijom 'Hello Sunshine'.

Za prvo gala pojavljivanje nakon smrti majke odlučila se za hrabar outfit s potpisom modne kuće Schiaparelli - crna midi suknja prekrivena šljokicama i top koji bi samo one najhrabrije odabrale. Crni top ima izuzetno dubok V izrez koji seže sve do struka koji je krojem dodatno izražen. Također, odabrala je crne operne rukavice, slične onima koje je Kate Middleton nosila na dodjeli nagrada BAFTA. Crna kosa ležerno je padala i uokviravala maksi naušnice sa zelenim kamenjem.

  • +13
Glumci serije Daisy Jones & The Six Izvor: Profimedia / Autor: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia