NIJE IŠLO

Razvod nakon 24 godine braka: Jednu od najbogatijih hip hip svjetskih zvijezda ostavila supruga

29.06.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Američki mediji pišu kako se hip hip glazbenik Dr. Dre i njegova dugogodišnja supruga Nicole Young razvode. Papire za raskid braka predala je upravo Nicole i to nakon čak 24 godine provedenih u zajedništvu

Sve do sada glazbenik Dr. Dre i Nicole Young spadali su u rijetku skupinu dugovječnih holivudskih brakova, no njihova idila ipak se raspala.

Magazin People donosi vijest kako je 50-godišnja Nicole predala u ponedjeljak papire za razvod, a iako glasnogovornici neko vrijeme nisu htjeli potvrditi ljubavni brodolom slavnog para, na koncu su kazali kako je do njega došlo zbog nepomirljivih razlika.

Dr. Dre, drugi najbogatiji hip hoper na svijetu, čija je ukupna vrijednost procijenjena na 800 milijuna dolara, i njegova uskoro bivša supruga nisu imali potpisan predbračni ugovor. U braku su proveli ukupno 24 godine, pa se očekuje da će ovo biti jedna od skupljih brakorazvodnih parnica u SAD-u.

Dr. Dre i Nicole posljednji puta zajedno su u javnosti viđeni u veljači ove godine, na modnoj reviji Tom Forda. Vjenčali su se u svibnju 1996. godine i zajedno dijele 23- godišnjeg sina Truicea i 19- godišnju kćer Truly.

Slavna glazbena zvijezda uz to je otac još četvero djece koje ima iz prijašnjih veza. Ima kćer Tyra Young i La Tanya Danielle kao i sinove Marcela i Curtisa, a sin Andre Young Jr. preminuo je 2008. u dobi od samo 20 godina.

Gospođa Young je pak prije slavnog glazbenika bila u braku s NBA zvijezdom Sedaleom Threattom.