DR. DRE

Slavni reper osvrnuo se na veliki skandal oko upisa na fakultete: 'Nema zatvora za mene'

26.03.2019 u 11:32

Bionic
Reading

Svoj profil na društvenoj mreži slavni je reper iskoristio kako bi se pohvalio veliki uspjehom svoje starije kćeri, čime se ujedno ponovno dotaknuo velikog skandala koji posljednjih tjedana potresa Ameriku, a u koji su upletene i slavne osobe nakon što je otkriveno da su davali mito da bi njihova djeca bila upisana na prestižne fakultete

Objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s kćerkom Truly Young, slavni reper Dr. Dre pohvalio se i njezinim velikim uspjehom - njegova 18-godišnja mezimica uspjela je sama, bez ikakve pomoći, upisati prestižni USC fakultet.

'Moja kćer sama je uspjela upisati se na USC, nema zatvora za mene!', napisao je ispod fotografije, aludirajući time na veliki skandal koji posljednjih tjedana potresa Ameriku, a u koji su upletene i neke poznate face.

Naime, čak dvije holivudske glumice, Lori Loughlin i Felicity Huffman, davale su mito posrednicima kako bi njihova djeca bila upisana na prestižne fakultete.

No, naravno da ni upis reperove kćeri nije prošao nezamijećeno, osobito nakon što se 's dna ladice' izvukao podatak da je Dr. Dre zajedno sa svojim poslovnim partnerom Jimmyjem Iovineom svojedobno donirao 70 milijuna dolara tom istom fakultetu.

Dr. Dre Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ubrzo nakon što je to otkriveno, reper, ali i njegova kći, izbrisali su sve objave na društvenim mrežama, no, kako to biva u današnjem svijetu, napravili su to prekasno, budući da su mnogi već spremili njihovu objavu.