otkriveni mračni detalji

Rastaje se Petra Ecclestone: Ovo bi mogao biti najskuplji razvod godine

29.06.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Petra Ecclestone i James Stunt zavjete su razmijenili prije šest godina na raskošnom vjenčanju vrijednom 12 milijuna funti u talijanskom dvorcu. No braku kćeri Bernieja Ecclestonea došao je kraj. Supruga je opisala na sudu kao nasilnog zlostavljača koji konzumira droge. Bitku će voditi za bogatstvo koje je procijenjeno na oko 70 milijardi dolara

Sudska bitka već je počela, a oboje su angažirali najbolje odvjetnike. Mnogi njihov razvod već opisuju kao najskuplju rastavu u zvjezdanoj povijesti.

Petru zastupa barunica Fiona Shackleton koja je bila odvjetnica Paula McCartneyja kada se rastajao od Heather Mills, a Daily Mail piše da se Stunt na sudu ponašao sramotno. Tijekom saslušanja vrijeđao je Petrina oca, čak ga je i udario po ramenu kad su napuštali sudnicu, na što Bernie nije ostao ravnodušan pa je krenuo za njim, ali ga je sudac zaustavio. Stunt je rukom simulirao pištolj, a potom je pokazao na svog tasta i nazvao ga 'pi*kom'.

Petra i James vlasnici su 200 milijuna dolara vrijednog imanja u Los Angelesu te više od 100 milijuna dolara vrijedne vile u Londonu. Posjeduju i vilu Aarona Spellinga koju su kupili za 80 milijuna dolara. To je samo dio imovine za koji će se boriti. Stuntova vrijednost procijenjena je na 21 milijardu dolara.

Petra Ecclestone i James Stunt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upoznali su se 2006. godine, a na vjenčanju u Italiji njihovih 350 gostiju zabavljale su brojne zvijezde među kojima su bili Black Eyed Peas, David Guetta i Eric Clapton. Par je potpisao predbračni ugovor vrijedan 16 milijuna funti. Zajedno imaju troje djece, četverogodišnju kći Laviniju i dvogodišnje blizance Jamesa Juniora i Andrewa.