dobar provod

Zavodljiv ples: Severina pokazala kako tulumari u Grčkoj

28.07.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Popularna hrvatska pjevačica dobro se provodi na grčkom Mykonosu, a dio atmosfere s večernje zabave podijelila je putem videa

Uz brojne ljetne nastupe na obali i pripreme raznih koncerata, Severina je odlučila barem malo predahnuti i posjetiti čaroban grčki otok Mykonos.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Ondje se, prema svemu sudeći, odlično provodi, a trenutke 'tulumarenja' rado je podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Severina je zaplesala uz slavni talijanski hit, a nešto kasnije uživala je u raskošnom performansu s bljeskalicama i izvedbama lokalnih plesova te poznatom mahanju bijelim rupčićima uz stihove pjesme 'Bella Ciao'.

Osim zavodljivim plesom, pozornost je plijenila i izazovnim pletenim kombinezonom koji je naglasio njenu vitku liniju. Efektan bež kombinezon s trendi cut out prorezima djelo je njoj dragog švicarskog brenda Jalize Couture, a nosila ga je u zanimljivoj kombinaciji s japankama.

  • +21
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Sličan komad birala je i u veljači kada je boravila na Maldivima, no tada se radilo o uskoj dugačkoj suknji i topu koji se vezao oko vrata upečatljivom ogrlicom.