podiže već ionako visoke temperature

Severina pozirala u 'prozirnom' izdanju, a fanovi zaključili: 'Netko ju je uhvatio u svoju mrežu'

22.07.2023 u 16:08

Bionic
Reading

Sezona ljetnih odmora u punom je jeku. Društvene mreže vrve fotografijama poznatih Hrvata koji uživaju na zasluženom odmoru. Neki od njih baterije su odlučili napuniti u popularnim turističkim odredištima izvan Hrvatske, a među njima je i jedna od najvećih zvijezda regije

Nakon brojnih koncerata po Hrvatskoj i regiji, Severina je stigla na grčki otok Mikonos. Na društvenim mrežama odmah se pohvalila fotografijama i videom iz Nusr-Et Steakhousea. Riječ je o otmjenom turskom restoranu kojeg vodi kuhar Nusret Gökçe, poznat po ekstravagantnom načinu serviranja hrane.

Pokazala je i njihove prisne zajedničke fotografije, potom se pokazala u elegantnom ružičastom ljetnom izdanju, a zadnjom objavom, nastalom u baru na plaži, pozirala je u ljubičastom bikiniju preko kojeg je nabacila mrežastu haljinu s dugim rukavima. 'Zlatna mriža njenog tila', opisala je prizor Severina.

Njezino vruće izdanje izazvalo je mahom razne, naravno pozitivne komentare.

'Najbolja i najljepša Hrvatica', 'Seve izgledas fenomenalno', 'Tebi sve dobro stoji', 'Sve uvijek obara', 'Neko je našu divnu Seve uhvatio u svoju mrežu', 'Kanaderi smjer Grčka jer će nastati požar', pišu oduševljeni pratitelji.

  • +3
Nataša Janjić i Severina Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Pohvala za njezin izgled stigla je i sa Instragram profila Doris Dragović te od prijateljice Ive Radić

RADI PUNOM PAROM

Sve pršti od seksepila: Pogledajte atraktivne Severinine fotografije sa snimanja novih spotova

Pogledaj galeriju