zaslužen odmor

Severina pokazala gdje provodi ljetne dane, a posjetila je i poznatog chefa

20.07.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Pred poznatom Splićankom ljeto je ispunjeno raznim koncertima, a slobodne trenutke lijepa Dalmatinka odlučila je provesti izvan Lijepe Naše. Otputovala je na jednu od najpoznatijih europskih party destinacija, a kako je uživa pokazala je na Instagramu

Ženstvena i karizmatična Severina za nekoliko dana nastupa u Budvi, a njezin je raspored ovog ljeta natrpan kao i inače. Severinini hitovi neizostavan su dio glazbenog repertoara mnogih ljetnih zabava, a iza pjevačice su i naporni mjeseci stvaranja novog albuma. Kako bi se odmorila, pobjegla je u Grčku, i to na jednu od najpoznatijih europskih party lokacija - Mykonos!

Uz pjesmu Franka Sinatre 'When You're Smiling' pjevačica je stigla na svoju destinaciju, a dobrog raspoloženja i 'dobre spize' na ovom odmoru nije nedostajalo.

Na Instagramu se Severina pohvalila da je večer provela u 'Nusr-Et Steakhouse Mykonos', a za nju je jelo pripremao sam vlasnik restorana koji je prije nekoliko godina postao prava zvijezda Instagrama te su njegovi restorani bili obavezno mjesto zaustavljanja mnogih trendsettera i ljubitelja gastronomije koji su morali sami iskusiti u čemu je trik slave turskog kuhara.

Dok je Nusret pripremao svoju kulinarsku magiju, Severina je iskoristila priliku da se s njime fotografira.

Za večeru u poznatom restoranu Severina je odjenula bijelu haljinu s prorezima te skupocjene Hermes natikače koje su neizostavan dio garderobe svih dama koje vole modu.

Komplimenti na račun odličnog izgleda nisu izostali ni ovaj put, a jedna je obožavateljica zaključila da bi u svojim 30-ima voljela izgledati poput Severine.

  • +21
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar