DEKOLTE U PRVOM PLANU

Raskošne obline u prvom planu: Zavodljivo izdanje Lane Jurčević nije prošlo nezamijećeno

04.06.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Domaća glazbenica Lana Jurčević, koja odnedavno gradi inozemnu karijeru pod imenom La Lana, dugo se svojim pratiteljima i obožavateljima nije javila u ovako izazovnom izdanju

Poput mnogih je slavnih dama, Zagrepčanka Lana Jurčević, posljednje mjesece provodila u opuštenim izdanjima. Sportska odjeća, trenirke, ugodne pidžame i sve prigodno za ostanak kod kuće obilježili su njezine stajlinge. Zato je inače uvijek dotjerana pjevačica, jedva dočekala da ponovno uskoči u svoje omiljene zavodljive krpice.

Iako temperature još uvijek nisu dovoljno visoke za oskudne ljetne varijante, Lana je hrabro uskočila u trapper vruće hlačice i top koji više otkriva nego skriva. Njezina vitka linija, bujni atributi i dekolte bili su u prvom planu.

Podsjetimo, Lana je nedavno okrenula sasvim novi list u svojoj karijeri. Bacila se na inozemno tržište, promijenila je ime pod kojim nastupa te izbacila singl na engleskom jeziku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍻

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Njezin novi singl 'So Messed Up' zavrtio se potom na radio stanicama od Brazila i Meksika, Libanona, Južne Afrike i Rusije, Njemačke i Poljske. Kakvi su joj planovi i koliko su se oni poremetili zbog pandemije koja je ostavila traga i na glazbenom tržištu, Lana još nije otkrila.

Istovremeno ona je uspješna poduzetnica te već treću sezonu za redom vodi svoj kozmetički brend La Piel.