za rastopiti se

Lana Jurčević raznježila fanove svojim novim 'volonterskim' poslom

24.04.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Dvije godine nakon što joj je uginuo mopsić Mo, kojeg je imala 9 godina i kojeg je jedva preboljela, pjevačica sada ima bijelu šnaucericu Šnicku. Kako trenutno s njom ne može u salon za šišanje, svojoj 4-godišnjoj kućnoj ljubimici Lana Jurčević morala je sama skratiti dlaku, što je pokazala u simpatičnim snimkama. Opet je otkrila i kakav je look isfurala u šetnji

Pjevačica Šnicku često vodi sa sobom i na putovanja i koncerte. Nakratko joj je postala i majstorica za uređivanje. 'Šišam volonterski, humanitarno, mačke, pse, ljude, muške, ženske', našalila se Lana Jurčević u jednoj od snimaka koje je objavila na Instagram storyju.

Svojoj ljubimici je svojedobno otvorila i Instagram profil na kojem je skupila skoro 7 i pol tisuća pratitelja. Lana je to napravila da, kako je objasnila, ne izgubi slike koje su joj drage jer svaki mobitel joj se pokvari, a danas više nitko ne izrađuje fotografije. 'Sve mi je nekako lakše. Sve neke situacije koje mi se dogode u danu ili bilo kakav stres ili napor ili umor - ona toliko rehabilitirajuće djeluje na mene', ispričala je ranije o Šnicki za RTL.

Opet je pokazala jedan od svojih outfita za šetnju s kojima mnoge oduševi. 'Moji si susjedi znaju za moje legendarne outfite. Ja se nikad ne odjenem normalno za šetnju. Ovako hodam po parkingu. S rasturenim šeširom ali to je uvijek tako', ispričala je pjevačica. Lana nerijetko šeta i s viklerima na glavi.