AH, TE ŠIŠKE

Maja Šuput pokazala novu frizuru koja 'briše' godine

21.09.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Kraljica svadbi već je godinama jedno od glavnih lica na našoj glazbenoj sceni. Mnoge je osvajala svojim vedrim duhom i vrckavim stavom, ali i svojim modnim igrama. Njezinu novu promjenu pozdravili su i mnogi obožavatelji

Maja Šuput odrađuje godinama ranije popunjen raspored za nastupe i sprema se žiriranje u novoj sezoni showa 'Supertalent'. U međuvremenu odrađuje medijske aktivnosti i zabavlja fanove svojim objavama na Instagramu.

Ovog puta pažnju je privukla novom frizurom. Iako je devedesetih njegovala dječački look i rado nosila kratke frizure, plava kosa zaštitni joj je znak već godinama, a nju je produljivala ekstenzijama, peglala, uvijala, tapirala, plela pletenice, a nisu joj bile strane ni perike.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

I ovog puta oduševljeni fanovi nagradili su je brojnim komplimentima i lajkovima. Unatoč tome što nisu mogli raspoznati je li riječ o jednoj od Majinih perika ili njezinoj prirodnoj kosi, poručili da joj je nova frizura najbolja do sada. Ravne šiške koje joj pokrivaju čitavo čelo lijepo se stapaju s ostatkom njezine kose, a nova frizura odmah ju je 'pomladila'.