POKRENUO BEAUTY TREND

Raskopčana košulja ga otkrila: Dlakava muška prsa ponovo su in, a sve zahvaljujući Emmanuelu Macronu

27.04.2022 u 18:28

Bionic
Reading

S 58,5 posto glasova Emmanuel Macron ponovno je izabran za francuskog predsjednika, a prema nekim istraživanjima, glasove su mu u većini dale - žene

Ruku na srce, ponovno izabrani francuski predsjednik Emmanuel Macron itekako je svjestan svog privlačnog izgleda na koji ‘padaju’ žene diljem zemlje, no on je od najranije dobi vjeran samo jednoj - bivšoj učiteljici Brigitte Macron. To ne znači da nije iskoristio svoj dobar izgled uoči izbora, kada su nastale njegove fotografije ‘iza scene’, a koje su otkrile zanimljivost vezanu uz njega.

Naime na jednoj od objavljenih fotografija Emmanuel Macron snimljen je u trenutku opuštanja, kako sjedi na kožnom kauču i od srca se nekome smije.

Odjeven u crne hlače od odijela i bez sakoa, Macron je slikan u bijeloj košulji kojoj je, kako bi se malo opustio, raskopčao nekoliko gumba i otkrio dlakava prsa.

Taj ovjekovječeni trenutak dao je naslutiti da bi se na velika vrata mogao vratiti odavno pospremljen na dno ladice trend ljepote. Naravno, riječ je o dlakavim prsima muškaraca, oko čega su oduvijek bila podvojena mišljenja - trebaju li ih ponosno isticati ili uklanjati na razne načine.

  • +5
Emmanuel i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Unatoč tome što bi se taj trend mogao vratiti na velika vrata, moramo razjasniti jednu stvar. Pokazivanje i hvalisanje dlakama na prsima ne znači to da ih muškarci mogu pustiti da rastu onako kako žele. Naprotiv, trimer im mora postati novi najbolji prijatelj i, kako bi izgledali njegovani, moraju se potruditi dovesti ih u red i održavati ih.