zdrav život

Muke Danijele Dvornik: 'Nije me bilo 12 dana na treningu i sve mi se poremetilo u glavi i u spavanju'

16.03.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Mnogi već znjaju da se udovica glazbene legende Dina Dvornika i majka Elle Dvornik posljednjih godina potpuno posvetila sebi i svom izgledu, a da se odlično osjeća u svojoj koži na njoj se itekako vidi

Danijela Dvornik često govori o treninzima, a fotografijama s vježbanja želi inspirirati svoje pratitelje. Danas je otkrila kako joj nedostatak tjelovježbe ne čini dobro.

'Kad si u treningu, onda sve organiziraš prema tome. Nije me bilo 12 dana na treningu i sve mi se poremetilo u glavi i u spavanju. Koliko god rutina može biti dosadna, jednom kad je usvojiš, postaje dio života. Kad ovoliko apstiniraš od treninga uvijek me hvata misao 'joj, sad opet iz početka!' Trening je jedina moja rutina i da bi to postigla trebalo mi je mnogo godina', priznala je.

Nedavno je u objavi na Instagramu napisala da je napunila 56 godina i da ih ne želi sakrivati jer nikad se nije bolje osjećala u svojoj koži i glavi. 'Ovo su godine kad te boli ‘pipi’ za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ. Godina se ne treba sramiti, niti bojati samo ih treba najbolje živjeti', poručila je tada.

  • +3
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL