NE DRŽI JE MJESTO

Put putuje: Nakon New Yorka Ana Gruica uživa na novoj lokaciji sa suprugom

09.04.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Nedavno se samo na kratko vratila u domovinu iz New Yorka, a onda je ponovno poletjela na novu atraktivnu lokaciju. Ana Gruica sa suprugom Boranom Uglešićem zna kako uživati

'Jer ja sam skitnica, ne drži me mjesto' stihovi su iz poznate pjesme Dalmatinke Jasne Zlokić kojom se u posljednje vrijeme očito vodi nekadašnja manekenka Ana Gruica Uglešić.

Poznata Splićanka na putu je već neko vrijeme, a mijenja destinacije, društvo i stajlinge. Tako ju je put ovih dana odveo u Varšavu, kojom se oduševila na prvu. Proljetno vrijeme ide u prilog novopečenim supružnicima koji su u kolovozu uplovili u bračnu luku, pa svaki slobodan trenutak provode u razgledavanju grada.

Prije nego su se uputili u Poljsku metropolu, Gruica je posjetila New York , a malo prije toga ona i ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić uživali su u Dubaiju, Parizu, Italiji, Berlinu…

Gdje god da odu bračni par itekako zna uživati. Vole dobro pojesti, guštati u sjajnim desertima, a ni izlasci im nisu strani. Ponekad padne i dobar šoping u kojem si modna znalka Ana Gruica itekako da oduška.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL