MOTIVACIJA ZA FANOVE

Ana Gruica Uglešić poručuje: 'Probajte nove stvari'

01.02.2019 u 21:50

Bionic
Reading

Bivša Miss Dalmacije na društvenim mrežama obožavatelje često časti fotografijama svoje odlične linije, a za nju je zaslužno treniranje. Fitness trenerica i glumica Ana Gruica vježba tri do pet dana u tjednu u teretani te prakticira pilates i jogu. Novi trening joge ju je očito ju je inspirirao da pošalje poruku onima koji je prate

'Uzmite vrijeme za sebe. Jer ako vi nećete, neće vam ga nitko pokloniti. Brinite o sebi. Jer ako vi nećete, neće se nitko drugi brinuti. Posvetite se svom tijelu i duhu. Jer ako vi nećete, neće se posvetiti nitko drugi. Probajte nove stvari. Jer ako vi nećete, netko će drugi umjesto vas probati', poručila je Ana Gruica Uglešić svojim pratiteljima.

Oni su je naravno obasuli različitim komentarima, a glumica je potom napisala: 'Voljeti sebe je ništa drugo nego pokazati drugima kako se to radi'.

Ana toliko voli jogu, a već sada uči i sina kako uživati u takvom načinu vježbanja.

Fitness trenerica i glumica punim plućima uživa u svom životu. Prošla godina bila joj je burna. U kolovozu se u krugu obitelji i prijatelja udala za splitskog psihologa Borana Uglešića, a par je hladni siječanj odlučio zamijeniti toplijim krajevima pa su njegov rođendan proveli na odmoru u Dubaiju.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX