HIT SERIJA 90-IH

Punih osam godina uživali smo u njihovim dogodovštinama: Evo gdje su danas i kako izgledaju zvijezde serije 'Lude sedamdesete'

10.06.2020 u 06:27

Bionic
Reading

Ako možda i niste odrastali u devedesetima, posljednjih godina mogli ste uživati u reprizama repriza hit serije 'Lude sedamdesete'. Priča koja se vrtjela oko šestero tinejdžera iz izmišljenog prigradskog naselja Point Placea u Wisconsinu u burnom periodu 70-ih godina prošlog stoljeća držala nas je prikovanima za male ekrane iz tjedna u tjedan, a evo gdje su danas omiljeni likovi

'Nismo imali pojma što nam se sprema, niti hoće li uopće sve uspjeti... no znali smo od početka da će biti zabavno', izjavio je svojedobno Wilmer Valderrama, jedan od šestero 'tinejdžera' iz serije 'Lude sedamdesete', emitirane od 1998. do 2006. godine. 'Proveli smo osam godina i 200 epizoda zajedno, proputovali svijet i odrasli zajedno. Obitelj smo i uvijek ćemo biti.'

Doista, takvom uspjehu nije se nadao nitko, a sama serija pokazala se izvrsnom odskočnom daskom za glavne glumce, no na razočarenje mnogobrojnih obožavatelja, do novog okupljanja nikada nije došlo.

Topher Grace (Eric Forman)

Zahvaljujući ulozi u seriji, Topher Grace dobio je priliku okušati se i na filmu, pa je tako s Tedom Hamiltonom glumio u 'Osvoji ljubav', kao i hit filmu 'Traffic'. Razočarao je mnoge 2005., kada je otišao nakon sedam sezona provedenih u seriji, a sve kako bi se posvetio filmskoj karijeri. Ipak, vratio se u finalu.

Tijekom godina pojavio se u filmovima poput 'Interstellar', 'Čovjek-pauk 3' te 'Crni član KKKlana'. U privatnom životu, od 2016. godine u braku je s glumicom Ashley Hinshaw i 2017. dobili su kćerkicu Mabel. U siječnju ove godine objavili su sretnu vijest da ove godine očekuju još jednu bebu.

Laura Prepon (Donna Pinciotti)

Iako je i nakon serije 'Lude sedamdesete' nastavila glumačku karijeru, na filmskom platnu nije se proslavila. Pojavljivala se u mnogobrojnim filmovima, pa tako i 2016. u 'Djevojci u vlaku', no televizijski angažman za nju je i dalje najunosniji. Glumila je u serijama 'Što ima, Chelsea?' i 'October Road', a jedna od posljednjih uloga bila joj je ona Alex Vause u Netflixovoj hit seriji 'Narančasta je nova crna'.

Godine 2018. udala se za Bena Fostera, a u braku su dobili kćerkicu Ellu i sina, koji se rodio u veljači 2020., ali čije ime još nisu otkrili.

Wilmer Valderrama (Fez)

Punih osam sezona Wilmer Valderrama glumio je Feza, a svoj je glas ustupio i za Disneyjev lik Handy Manny, u Hrvatskoj poznatiji kao Majstor Mato. Njegov popis filmova i serija poduži je, a što se privatnog života tiče, od siječnja 2020. zaručen je za manekenku Amandu Pacheco.

Ashton Kutcher (Michael Kelso)

Vjerojatno najpoznatiji iz serije je Ashton Kutcher, a koji je nakon 'Ludih sedamdesetih' ostvario zavidnu filmsku karijeru. Seriju je napustio, kao i Topher Grace, u sedmoj sezoni, no vratio se također u finalu. 'Domino efekt', 'Čovječe, gdje mi je auto?' samo su neki od filmova u kojima je glumio, a sve je oduševio i kada je zamijenio Charlieja Sheena u seriji 'Dva i pol muškarca'.

Serija 'Lude sedamdesete' za njega je bila i sudbonosna. Naime nakon što se poslije osam godina braka rastao od Demi Moore zaljubio se u kolegicu s kojom je glumio u seriji, Milu Kunis. U braku su od 2015. i imaju dvoje djece - kćer Wyatt i sina Dimitrija.

Mila Kunis (Jackie Burkhart)

Prije negoli je dobila priliku da glumi Jackie, Mila Kunis imala je tek jednu televizijsku ulogu. Iako je mnogi poistovjećuju upravo s hit serijom, snimila je brojne filmske hitove, kao što su 'Zločeste mame', 'Veza bez obveza' i 'Crni labud'.

Što se privatnog života tiče, prije negoli je sreću pronašla s Ashtonom Kutcherom, čak osam godina bila je u vezi s tinejdžerskom zvijezdom Macaulayjem Culkinom, hrvatskoj javnosti najpoznatijim po ulozi u filmu 'Sam u kući'.

Danny Masterson (Steven Hyde)

Nakon serije 'Lude sedamdesete' Danny Masterson nastavio je glumiti u serijama 'Za istim stolom', 'Cybill', 'Joe’s Life' i 'Roseanne'. Uz to, u mnogobrojnim filmovima imao je pojavljivanja, no ništa od toga nije bilo senzacionalno. Godine 2016. dobio je priliku ponovno glumiti s kolegom iz serije Ashtonom Kutcherom u Netflixovoj seriji 'The Ranch', no izbačen je poslije tri sezone, nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje.

On sam sve je optužbe negirao i nikada nije bio optužen ni za što navedeno. U braku je s glumicom Bijou Phillips i 2011. dobili su kćerkicu Fiannu.

Debra Jo Rupp (Kitty Forman)

I glumica Debra Jo Rupp najpoznatija je po televizijskim angažmanima, točnije serijama, a pojavljivala se čak i u 'Prijateljima', kao i u 'The Jeff Foxworthy Showu', 'To smo mi' i 'The Ranch'.

Kurtwood Smith (Red Forman)

Ulogu u 'Ludim sedamdesetima' imao je i Kurtwood Smith, a koji se godinama kasnije pojavljivao u serijama '24', 'Uskrsnuće' i 'Agentica Carter'. Ipak, najviše se proslavio kao glumac koji posuđuje glasove.