PREKID ZARUKA

Pukla još jedna ljubav u Hollywoodu: Poznati glumac ponovno je solo

13.10.2020 u 22:20

Bionic
Reading

Iako se činilo kako da je Jonah Hill, glumac i komičar kojeg pamtimo po ulogama u filmovima 'Superbad', 'Zalomilo se', 'Vuk s Wall Streeta' ili '21 Jump Street', pronašao srodnu dušu u Gianni Santos, par je iznenada prekinuo zaruke

Glumac, komičar i producent još je prije godinu dana bio na krilima ljubavi s markantnom brinetom s kojom se zaručio nakon samo godinu dana veze, no njihovoj je ljubavi došao kraj.

Iako je Jonah Hill po pitanju svog privatnog života vrlo samozatajan, pa nikad nije službeno potvrdio da se zaručio, impresivni prsten na Gianninoj ruci, inače diplomantici Sveučilišta Fordham, otkrio je sretnu vijest.

Premda su ovo ljeto proveli skupa u Santa Barbari, odlučili su svatko otići svojim putem no ostat će u prijateljskim odnosima.

Par zasad se nije oglasio oko prekida, objavio je E! Online.

Inače, Jonah čija je mlađa sestra Beanie Feldstein ('Booksmart') također uspješno krenula u glumačke vode, ovih je dana poput mnogih poznatih Amerikanaca pozvao svoje sunarodnjake da daju svoj glas na predsjedničkim izborima koji će se održati 3. studenoga.

Glumac je poznat i po svojim velikim oscilacijama kad je u pitanju težina, pa je tako izgubio 20 kilograma za ulogu u 'filmu Moneyball', ali je sve to vratio u manje od godinu dana. Nakon toga je ponovno izgubio popriličan broj kilograma za uloge u filmovima '21 Jump Street' i 'Vuk s Wall Streeta', a danas je svoju težinu drži pod kontrolom.