OBITELJSKA IDILA

Puca od sreće: Slavna Turkinja uživa u najljepšem društvu

19.04.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom Sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni' u siječnju je rodila djevojčicu koju je nazvala Lily Koi, a nagađa se da je njen otac glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi. Turkinja živi u Berlinu, a tu i tamo odškrine vrata svog privatnog života

Od kraja snimanja hit serije koja je zaludila Hrvate, prošlo je već sedam godina, a upravo toliko prošlo je i od trenutka kada se glumica ostvarila u ulozi majke. Njezina prva mezimica, kćerkica Lara koju je dobila iz veze s turskim poduzetnikom Canom Atesom, sredinom veljače proslavila je svoj sedmi rođendan.

Popularna Turkinja više puta je izjavila da je jako bliska i povezana sa starijom kćeri koju naziva ljubavlju svog života, a sada je odlučila pokazati kako izgledaju njezini trenutci sreće s obje kćeri. Sretna mama pozirala je grleći svoje djevojčice.

Inače u zadnje vrijeme Meryem se više bavi modelingom. Podsjećamo, ranije se pisalo da se upustilla u poduzetničke vode te da je u centru Berlina otvorila dućan zdravih slatkiša, točnije zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.