IVANA I DINO BUBIČIĆ

Prvu bračnu noć imali smo prije osam mjeseci

ivana paris dino bubičić 6

ivana paris dino bubičić 6

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Nakon silnih priprema, cijela nacija je svjedočila sklapanju braka Ivane i Dine Bubičić. Sve oko njih bilo je u live prijenosu

Vatromet, laseri u dvorani, pet tona opreme, puno bijelog cvijeća i prvi susret na zajedničkom slikanju u vjenčanici i odijelu, sve to donio je u prvom reality vjenčanju Red carpet.

Dino nije htio vidjeti Ivaninu vjenčanicu prije njihovog susreta na dan vjenčanja. Kad ju je napokon ugledao, bio je apsolutno oduševljen. Mladenci su se sređivali u zasebnim apartmanima. Kamera je pratila Dinu i Ivanu i u crkvi gdje su obećali jedno drugom vjernost i ljubav u dobru i zlu.

'Bilo mi je važno samo da nešto ne zaboravim i da nešto ne kažem krivo', bio je nervozan Dino u crkvi, što je potvrdio i njegov kum. Ivanu je na oltar ispratio otac, a Dinu njegova majka. 'Oženila sam sina jedinca, presretna sam', rekla je Dinina majka, a cijelo vjenčanje bilo je iznimno emocionalno, tako da je dosta uzvanika plakalo, kao i sama mladenka.

'Knedla dođe u grlo, bez obzira na to što je čovjek siguran da želi provesti život s osobom do sebe', priznala je novopečena gospođa Bubičić. Pred crkvom su doživjeli pravo šopanje rižom i laticama. 'Ispalo je fantastično', rekao je Dino.

Poslije vjenčanja gospodin i gospođa Bubičić bili su iznimno romantični. 'Ženo, ženo!' zazivao je Dino Ivanu u automobilu prije proslave. 'Buket je Ivana zaboravila poslije crkve, pa ga je morala tražiti, a nakon uspješne potrage uhvatila ga je Jelena Urukalo. 'Mladenci su doživjeli i prvu malu svađu. 'Nemoj mi sad zaspati u sobi', rekao je Dino, a Ivana je planirala drukčije. 'Nego što, spavat ću. Prvu bračnu noć smo imali prije osam mjeseci', rekla je gospođa Bubičić.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi