U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Prvo je mama, a onda pjevačica: Marija Husar Rimac otkrila kako izgleda njezin dan

05.05.2022 u 13:24

Bionic
Reading

Otkako su u njezin život stigli njezini najvažniji dječaci - sinovi Ivan i Niko - Marija Husar Rimac ne krije sreću, a zbog svega je i fokus sa glazbe i poslovnih angažmana prebacila upravo na njih

Koliko je napokon sretna u životu, nekadašnja Divasica i da hoće ne može sakriti, a to je jasno vidljivo i iz njezinih fotografija na društvenim mrežama. Na posljednjoj u nizu Marija Husar Rimac otkrila je i kako joj prolaze dani uz sinove Ivana i Niku.

Fotografija je snimljena u Samoboru, gdje četveročlana obitelj i živi, a dok pjevačica gura kolica u kojima vjerojatno spava jednogodišnji Niko, umoran od neprekidnog trčkaranja za starijim bratom, dok prvašić Ivan znatiželjno istražuje što se oko njega nalazi.

Marija Husar Rimac na fotografiji je pomno dotjerana, odjevena u haljinu s uzorkom u bijelo-plavim tonovima, a sve je zaokružila bijelim sakoom, torbicom i tenisicama. Uz sve je napisala: 'Sasvim običan dan! Moji dečki - moje sve!'

  • +4
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Marija Husar Rimac sreću je pronašla s Vjekom Rimcem, a nakon godina iščekivanja da se njihova obitelj proširi, prvo je u nju stigao Ivan, a prije godinu dana, u 46. godini života, pjevačica je rodila i malenog Niku koji im je upotpunio živote.