UŽIVA U svojoj svakodnevici

Marija Husar Rimac pokazala rijetke fotografije sina, a pohvalila se i novom frizurom

10.12.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Zagrebačka glazbenica ovu godinu će pamtiti po najljepšem mogućem događaju, rođenjem maleni je stigao kao ostvarenje snova nje i supruga Vjekoslava Rimca. Malenog bracu jedva je dočekao njihov stariji sin Ivan kojeg pjevačica, nekadašnja članica grupe Divas rijetko pokazuje. Sada je bila posebna prigoda za to

Snijeg koji je pao u Samoboru gdje pjevačica živi sa svojom obitelji, Marija Husar Rimac iskoristila je da sa sinom Ivanom izradi snjegovića u dvorištu. Ponosna mama nije izdržala a da ne pokaže kako je skulptura od snijega nastajala.

'Uspjeli smo prije nego se otopi snijeg. Koja radost! Naši snjegovići. Nadam se ne i zadnji ove godine', poručila je uz fotografije i videa koje je objavila u Instagram storyju.

Osim toga, Marija koja inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, pokazala pratiteljima i svoju novu frizuru. 'Ja koja sam uvijek imala kose za tri glave sad se ne mogu time pohvaliti. Nakon poroda mi se kosa dosta prorijedila i nakon dugog promišljanja pale su šiške', opisala je fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke. Kao u većini slučajeva, prva se u komentarima javila njezina kuma Nina Badrić. 'I da ti padne još pola kosa ostat će ti taman kolko je imaš', našalila se.

Podsjetimo, glazbenica i njezin suprug Vjekoslav bili su izvan sebe od sreće kada su shvatili da joj trudnoća dobro protječe i da će im početak 2021. godine donijeti najveći poklon. Poznati par je u skladnom braku već 11 godina.

SRETNA GODINa

Baby boom: Neke su nas trudnoće slavnih dama ove godine iznenadile, a rođenje ovih beba dugo se iščekivalo

Pogledaj galeriju