njezina stara ljubav

Marija Husar Rimac održala prvu gažu nakon dugog vremena i otkrila: 'Dugo nisam pjevala'

27.09.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Kraj kolovoza i početak rujna bili su posebno emotivni za našu pjevačicu, nekadašnju članicu grupe Divas. Njezin dječak proslavio je sedmi rođendan i krenuo je u prvi razred osnovne škole. Uz majčinske obaveze nema previše vremena za pjevanje, no dala si je gušta

'Dugo nisam pjevala. Korona, trudnoća, porod... Gospel je dio mog srca i mog glasa', poručila je Marija Husar Rimac u objavi najavivši koncert u Splitu na Kamenu, ispod Gradine na kojem je bila gošća prijateljima - gospel zboru Mihovil te istaknula da se jako veselila tom nastupu.

Marija rado priča o svojoj produhovljenoj strani i koja je, rekla je, učinila da se osjeća potpunom, nakon godina traženja u vjeri. S dvadeset i sedam godina je otišla na duhovni seminar na kojemu je 'pronašla ono što je mislila da je izgubljeno', a na jednoj od duhovnih obnova kod fra. Zvjezdana Linića upoznala je i supruga Vjekoslava s kojim je u braku od od 2009. godine. Nakon sina Ivana ove godine, u veljači dobili su i dječaka kojeg su nazvali Niko.

Prije toga, točnije sredinom siječnja pjevačica je gostovala na singlu 'Tebe žeđa duša moja' Brune Krajcara jednog od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelja, kantautora i etnomuzikologa. Glazba je i bila i ostala njezina ljubav. Prije tri godine u Samoboru je otvorila svoj glazbeni atelje.

  • +3
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL