NATALIA VODIANOVA I ANTOINE ARNAULT

Prvi put u javnosti nakon objave zaruka: Ruska ljepotica i samozatajni milijarder ne kriju koliko su sretni zajedno

21.01.2020 u 13:15

Bionic
Reading

Iako ne istupaju previše zajedno u javnost, supermodel Natalia Vodianova i nasljednik luksuznog carstva LVHM Antoine Arnault nisu željeli propustiti Dior Haute Couture reviju u Parizu te su bez pogovora pozirali pred prisutnim objektivima i znatiželjnim novinarima

Iako su pripremama za nadolazeće vjenčanje koje slijedi nakon njihovih deset godina zajedno Ruskinja Natalia Vodianova koja je sinonim supermodela u svijetu mode te nasljednik luksuznog carstva LVHM Antoine Arnault stigli su na reviju modne kuće Dior.

Revija je održana u Parizu gdje samozatajni par živi već godinama u skladno opremljenom domu nedaleko Eiffelovog tornja zajedno sa njezine troje djece iz prvog braka te dvoje zajedničke.

37-godišnja manekenka na sebi je pritom nosila elegantni dugi kaput zemljanih tonova s povezom u struku iz Diorove posljednje zimske kolekcije ispod kojeg su se jedva nazivale crne čizme od brušene kože s vrtoglavo visokom potpeticom. Kao i uvijek poznata plavuša nije pretjerivala s make up-om već je naglasila svoju prirodnu ljepotu.

Natalia Vodianova i Antoine Arnault Izvor: Profimedia / Autor: LUCAS BARIOULET / AFP / Profimedia

Elegantno je bio dotjeran i njezin budući suprug,sina trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu Bernarda Arnaulta. Par je sam početak godine započeo velikom ljubavnom novosti.

Nakon deset godina zajedništva zaručili su se i najavili vjenčanje. Prije nego je započela vezu sa šarmantnim Francuzom, Vodianova je bila u braku s engleskim milijunašem i aristokratom Justinom Portmanom