NATALIA VODIANOVA I ANTONIE ARNAULT

Zajedno su već osam godina i odgajaju petero djece, a sada su pale zaruke: Sprema se vjenčanje ruskog supermodela i bogatog nasljednika luksuznog carstva LVHM

02.01.2020 u 16:31

Bionic
Reading

Ruska manekenka Natalia Vodianova zaručila se nakon osam godina veze za sina trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu. Nasljednik luksuznog carstva LVHM Antonie Arnault, ujedno otac njezino dvoje najmlađe djece odlučio je svoju voljenu odvesti pred oltar

Iako je godinama govorila da joj papiri, brak i prsten ne znače ništa te da se ionako osjeća kao da je udana za Antonia Arnaulta, ruska ljepotica Natalia Vodianova nije dugo razmišljala kada ju je njezin voljeni odlučio zaprositi.

Sam kraj godine za slavni je par bio posebno emotivan, a zaruke su objavili na društvenim mrežama i poručili da se sprema vjenčanje u godini koja je pred nama.

Par se upoznao prije 15-tak godina kada je Voianova snimala jednu od brojnih kampanja za Louis Vuitton, a Antonie je tada bio glavni PR stručnjak u očevoj kompaniji LVMH.

U moru ljepotica Antonie je odmah zamijetio simpatičnu Ruskinju koja obara svojim mladenačkim izgledom već desetljećima. Od 15. kada se počela baviti modelingom pa sve do danas kada ulazi u 38. godinu, Natalia se nije značajno promijenila ni ostarila.

Natalia je u to vrijeme bila u braku s engleskim milijunašem i aristokratom Justinom Portmanom s kojim dijeli troje djece 19-godišnjeg sina Lucasa, 13-godišnju kći Nevu i 12-godišnjeg sina Viktora.

Nakon što je 2011. prekinuo višegodišnju vezu, Arnault je doznao da se Natalia iste godine razvela od supruga i odlučio joj se javiti.

  • +2
Natalia Vodianova Izvor: Profimedia / Autor: Eliot Press / ELIOTPRESS / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Ljubav je planula nakon drugog spoja, te je lijepa Ruskinja svog novog dečka odlučila predstaviti i djeci, što do tada nije bila praksa. Odmah je znala da je on onaj pravi s kojim želi provesti ostatak života.

Onoga čega bi se većina muškaraca u tom trenutku prepala i pobjegla glavom bez obzira, Arnault je objeručke prihvatio. Svoju je novu djevojku prigrlio skupa s njezinom prošlošću i djecom iz prvog braka.

Dvije godine nakon što su prohodali, postali su roditelji svog prvog zajedničkog djeteta sina Maxima, a onda je 2016. na svijet došao i drugi nasljednik Roman.

Par zajedno živi u Parizu, gdje se Natalia doselila nakon razvoda. Sve petero djece zajedno se izvrsno slažu, stariji su prihvatili obveze oko mlađih nasljednika.

Zajedno djeluju unutar raznih humanitarnih udruga i organizacija od kojih su neke i sami pokrenuli. Za razliku od brojnih milijardera, žive povučeno, uživajući u obiteljskoj harmoniji koju su stvorili.

Antonie je direktni nasljednik trećeg najbogatijeg čovjeka svijeta, Bernarda Arnaulta, vlasnika lukuznog carstva LVMH.