POTVRDILI GLASINE

Dvije godine nakon prekida: Manekenka Gigi Hadid ponovno u zagrljaju pjevača Zayna Malika

12.01.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice Gigi Hadid i pop zvijezda Zayn Malik svojoj ljubavi odlučili su dati drugu šansu

Sudeći po najnovijim paparazzo fotografijama, američki model i bivši član britanske grupe One Direction odlučili su zajedno uploviti u novu kalendarsku godinu nakon ljubavnog prekida u studenom 2018. godine.

  • +3
Gigi Hadid i Zayn Malik Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi/stari par u svijetu šoubiznisa uočen je ovoga vikenda na ulicama New Yorka u zajedničkom odlasku u popularni talijanski restoran kako bi proslavili Zaynov rođendan, a na večeri su im se pridružili Gigina majka Yolanda Hadid, mlađa sestra Bella i pop zvijezda kosovskih korijena, Dua Lipa, koja se s bratom popularnih sestara od prošle godine nalazi u ljubavnoj vezi.

Dua Lipa i Anwar Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Član ugasle britanske grupe One Direction i američka manekenka prvi su se put počeli ljubavno povezivati u studenom 2015. godine, nakon što je Zayn okončao vezu s glazbenom kolegicom Perrie Edwards a Gigi s pjevačem Joe Jonasom, koji se danas nalazi u sretnom braku sa zvijezdom serije 'Igra prijestolja', Sophie Turner.

  • +2
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju ljubavnu vezu nekoliko su puta prekidali, a tijekom vremena razdvojenosti trudili su se njegovati prijateljski odnos, a da su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu proteklog prosinca dala je naslutiti Gigi Hadid objavivši na Instagramu fotografiju jela za koji je recept dobila od Zaynove majke.