Modni uzor

Meghan Markle je nova Kate Middleton: Svi žele izgledati kao ona

29.09.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Kao nova pridošlica u britanskoj kraljevskoj obitelji, djevojka princa Harryja već uživa ogroman modni utjecaj

Protekli vikend sve su oči bile uprte u atraktivnu Amerikanku Meghan Markle koja je nazočila sportskim igrama Invictus, koje je pokrenuo njezin slavni dečko prije tri godine, prvi put kao službena pratnja princa Harryja

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski mediji analizirali su stil egzotične ljepotice, ne krijući oduševljenje njezinim hrabrim odabirom.  Koliko je javnost postala zaluđena njezinim izdanjem, dovoljno govori u prilog činjenica da su se sunčane naočale brenda Finaly & Co. viđene na Meghan raspordale brzinom svjetlosti.

'Potpuno smo iznenađeni gomilom narudžbi i upita koje neprestano dobivamo', izjavio je suosnivač brenda David Lochhead . Slavne dame poput Rihanne, Gigi Hadid i Jessice Albe samo su neke od zvjezdanih klijentica s kojima Lochhead surađuje, no priznaje kako nije doživio takav boom u prodajnom smislu od osnutka brenda 2012. godine. Internetska stranica brenda pala je dva puta a u 24 sata uspjeli su prodati dionice tvrtke u vrijednosti od 170 tisuća kuna.

'Zbog navedenog pojačali smo proizvodnju u našoj talijanskoj tvornici kako bi ubrzali naše trenutne narudžbe i stvorili dovoljno modela za buduće', priznaje dizajner.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unisex modelom sunčanih naočala naziva Percy, koje se u prodaji nalaze po cijeni od 1100 kuna, Meghan je dala završni touch kombinaciji stvorenoj od traperica brenda Mother Denim, 'muške košulje' dizajnerice Mishe Nonoo i smeđih balerinki u špic s potpisom Sarah Flint koje su trenutno rasprodane.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput Angeline Jolie, Meghan Markle nije odoljela torbi brenda Everlane, koji veliku pozornost pridaje održivoj modi, a smeđi model torbe u prodaji će se ponovno naći 25. studenog.

Nalik dizajneru sunčanih naočala viđenih na Meghan, dizajnerica Sarah Flint primijetila je da se prodaja u njezinoj internetskoj trgovini značajno povećala nakon što se djevojka princa Harryja odlučila pojaviti u obući s njezinim potpisom.

'Meghan njeguje šik ali vrlo pristupačan stil s kojim se mogu poistovjetiti brojne žene, stoga nije nikakvo iznenađenje da mnoge od njih žele rekreirati njezin izgled', mišljenja je dizajnerica.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia