IZGUBLJENI U LONDONU

Prve fotografije Zrinke Cvitešić i Woodyja Harrelsona

20.01.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Sinoć je u Londonu započelo snimanje novog eksperimentalnog filma američkog glumca i redatelja Woodyja Harrelsona 'Lost in London' u kojem Zrinka Cvitešić glumi neobičnu Sue Ann, ženu s čarobnim moćima

Ako je suditi po najnovijim fotografijama s filmskog seta u Londonu, Zrinka Cvitešić na snimanju se sinoć odlično provela. Naime, novi film 'Lost in London' Woodyja Harrelsona snimljen je sinoć u Londonu i direktno se prikazivao u kinima. To je zasad prvi filmski eksperiment takve vrste u kojem je sudjelovala i naša glumica. Radnja filma prati neobičnu noć glavnog junaka Harrelsona koji je u film ubacio i puno autobiografskih elemenata iz svog života.

Priča počinje po završetku jedne kazališne predstave nakon koje se Harrelson, koji glumi samog sebe, želi vratiti kući, ali na tom putu susreće mnogo čudnih ljudi koji ga u tome namjeravaju spriječiti. Jedna je od njih i ekscentrična Sue Anne koju glumi Zrinka Cvitešić. U filmu još igraju i Owen Willson i Willie Nelson.

Pripreme za film trajale su nekoliko tjedana tijekom kojih se Zrinka sprijateljila s cijelom ekipom. Promocija filma 'Lost in London' bit će 27. siječnja.