U KUĆNOM IZDANJU

Prve fotografije sa snimanja novog božićnog spota Franke Batelić oduševile javnost

25.11.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon nekoliko spotova koje je snimala u elegantnim izdanjima, večernji haljinama i na atraktivnim lokacijama diljem zemlje i Europe, Franka Batelić za novu se pjesmu okrenula novoj ideji. Video za božićni singl snimila je u kućnom okruženju, poput prave domaćice

Trudna pjevačica Franka Batelić putem Instagrama je s obožavateljima podijelila komadić s novog singla koji priprema u obliku božićne pjesme, a kakvo još izdanje nismo imali prilike slušati od naše mlade Istrijanke.

U debelom crvenom džemperu, s pregačom i u ne previše glamuroznom izdanju Franka Batelić snimila je novi spot za pjesmu koja bi uskoro trebala ugledati svijetlo dana i uveseljavati slušatelje u vrijeme adventa i priprema za Božić.

'Još samo mjesec dana do Božića... Dolazi nam najčarobniji dio godine a uskoro i moj božićni glazbeni poklon vama!', poručila je Franka ispod fotografija koje su u kratkom vremenu dodano zainteresirale javnost.

Inače trudna pjevačica do sada je svoje video spotove za pjesme s kojima i dalje obara rekorde slušanosti, snimala na vrlo atraktivnim lokacijama. Primjerice zadnji je singl 'Sve dok sanjaš' opjevala u slovenskoj Logarskoj Dolini, dok je 'S tobom' snimala na čarobnim Plitvicama u kreacijama omiljenog dizajnerskog dvojica eNVy room.

PREMIJERA SPOTA

[VIDEO] Emotivna Franka Batelić: 'Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih'

Pogledaj galeriju