POSVETILA SE SEBI I BEBI

Franka Batelić o prvoj trudnoći: 'Sada uživam u svom malom mjehuriću stvaranja novog života'

11.11.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Koliko uživa u drugom stanju pjevačica Franka Batelić ne krije od kada je s javnosti podijelila sretne vijesti. Evo što kaže o prvoj trudnoći, svojoj bebici i planovima za skoru budućnost

U sklopu niza humorističnih objava koje su joj u proteklo vrijeme pripremali vjerni fanovi, Franka Batelić obratila se putem društvene mreže Instagram.

Zahvalila im se na napravljenim ilustracijama koje su pratile njezine stvarne fotografije, a potom napisala: 'Ovih dana kada moram malo više odmarati toliko ste me nasmijali i razveselili vašim objavama! Obećajem, uskoro stiže glazbeno iznenađenje i vraćam se malo aktivnijem Instagram životu, jer sada uživam u svom malom mjehuriću stvaranja novog života'.

Time je zgodna Istrijanka koja već šest godina ljubi našeg nogometaša Vedrana Ćorluku, s kojim je prije godinu i pol uplovila u bračnu luku, potvrdila da zaista uživa u prvoj trudnoći.

Polako se privikava na novu životnu ulogu koja joj slijedi kada u naručje primi svog prvorođenog sina. Uči o trudnoći, promjeni tijela i stanja hormona, ali i tome kako se odnositi prema bebici u pojedinim razdobljima.

Odmara od mnogih nastupa koje je zaredala proteklu godinu, kao i novih pjesama koje je marljivo pripremala zadnjih nekoliko godina tijekom svog velikog povratka na glazbenu scenu.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo