poznato je zašto

Prva utakmica Vatrenih bez najstrastvenije navijačice? Kolinda ne ide u Njemačku

13.06.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Svima je već poznata ljubav bivše predsjednice prema sportskim natjecanjima, a s velikim žarom prati nastupe hrvatske reprezentacije. No, zbog zdravstvenih problema neće ići na ovogodišnje Europsko prvenstvo koje samo što nije počelo u Njemačkoj

Mnogima su u sjećanju prizori s tribina i Kolinda Grabar-Kitarović sva u crveno bijelim kockicama i njezino euforično navijanje na svakoj utakmici.

Uvijek želi biti uz hrvatsku reprezentacijua pa je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji privukla pozornost svjetske javnosti, a nije propustila ni Svjetsko prvenstvo u Katru.

No, Kolinda bi mogla ipak propustiti prvu utakmicu Hrvatske na Euru 2024. i to zbog zdravlja. Ima velikih problema s koljenom, a navodno je riječ o rupturi to jest puknuću meniskusa lijevog koljena, donosi Net.hr. 'U velikim je bolovima i teško hoda', kazala im je Kolindina asistentica Iva Kovačević.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Da bivšoj predsjednici hodanje predstavlja problem, moglo se primijetiti prošle nedjelje kad je sa suprugom Jakovom izašla na biralište. Polako i pažljivo koračala je prema biračkom mjestu gdje je išla dati svoj glas za Europski parlament, dok je na nogama imala udoban par crnih tenisica umjesto cipela na petu.

SUPRUŽNICI KITAROVIĆ

Zajedno ih nismo vidjeli jako dugo: Jakov i Kolinda obavili građansku dužnost

Pogledaj galeriju