ŠTO SE DOGAĐA S POZNATIM GLUMCEM?

Prošloga vikenda kampirao je u centru Praga, a sad brije sa Supermenom u Indiji

27.10.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Glumca Janka Popovića Volarića navikli smo gledati u hrvatskim sapunicama i talent showovima, pa su njegovo ukazanje pored šatora u centu Praga i šetnja po Indiji s točkom na čelu izazvale nemalo čuđenje

Prošloga se vikenda Janko javio iz Praga, a fotografiju na kojoj u potkošulji sjedi za stolom na nekom parkiralištu objasnio je 'ljetnim doručkom češkog slikara'. Napomenuo je pritom i da trećega dana snimanja u Pragu, nema još ništa od jeseni.

Da bi se moglo raditi o filmu, u kojemu vjerojatno glumi slikara, postalo je još vjerojatnije kad se dva dana kasnije javio s fotografijama svog logorovanja u centru Praga. Na jednoj mu se fotografiji, naime, pridružila i češka glumica Tatiana Vilhelmova.

Kraj tjedna Janko je dočekao na drugom kraju svijeta. U petak se javio iz grada Guwahati na sjeveroistoku Indije, gdje se s Igorom Mirkovićem fotografirao u blizini hinduističkog hrama Kamakhya.

Selfie na kojem obojica imaju crvenu točku na čelu, što je na sjeveru Indije znak dobrodošlice za poštovane goste, Janko je u šali opisao s 'Indioti'.

View this post on Instagram

Indioti :) #igormirkovic #indija #jesenuassamu

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Iz grada na Brahmaputri javio se i u subotu poslijepodne, kada je došao do zanimljivih spoznaja.

'Boje jeseni u Indiji... I Superman brije s nama (al' ne voli baš jogurt). Eksplozija svega... i boja i okusa, mirisa, zvukova...', napisao je Janko na Instagramu.

No, 'indiotiranje' s Igorom Mirkovićem i proučavanje prehrambenih navika Supermena nisu glavni povod za Jankov boravak u Guwahatiju. Iako to Janko ne spominje, tamo se ovih dana održava Međunarodni filmski festival.

Obzirom da je u Indiji i redatelj Nevio Marasović, za pretpostaviti je da su gosti festivala s nagrađivanom komedijom 'Comic Sans'.

Spomenimo da je za ulogu Alana u tom filmu Janko Volarić Popović na nedavno održanom Filmskom festivalu mediteranskih zemalja u Aleksandriji nagrađen za najbolju mušku ulogu. Film je na Pulskom filmskom festivalu u srpnju osvojio nagradu publike, a osim Zlatnih vrata Pule, okitio se i s pet Zlatnih arena, između ostalog, i za Jankovu glavnu mušku ulogu.

  • +20
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL