'COMIC SANS'

U kina stiže film Nevija Marasovića o ocu i sinu u avanturi života

12.01.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Komedija 'Comic Sans', novi film redatelja i scenarista Nevija Marasovića, redatelja zapaženih ostvarenja 'Show Must Go On', 'Vis-à-vis' i 'Goran', uskoro dolazi u domaća kina. Glavne uloge tumače Janko Popović Volarić i Zlatko Burić

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život izmakne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića uloge u filmu tumače Nataša Janjić, Miloš Timotijević, Alma Prica i Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič.

Comic Sans Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kinorama

Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa - Potprograma MEDIA.