Nije izdržao

Prošle godine je otišao na Una TV, no Frano Ridjan ipak se vratio na Novu TV: 'Ne volim komentirati kolege ni konkurenciju…'

08.07.2022 u 20:44

Bionic
Reading

Mnogi s nestrpljenjem očekuju novu sezonu 'Supertalenta'. I ovog puta će u voditeljsku palicu držati Igor Mešin i Frano Ridjan koji vratio na Novu TV, nakon što je krajem prošle godine najavljeno da će biti jedna od zvjezdanih akvizicija novog regionalnog projekta

Ono što sve zanima, razloge svog odlaska s Une i povratka na Novu TV, Frano Ridjan nije htio komentirati. 'Ne volim komentirati kolege ni konkurenciju, osim što iskreno svima želim puno sreće i uspjeha. Neka kvalitetniji sadržaj osvoji publiku – dodao je voditelj koji uživa ponovno surađivati s Mešinom i ostatkom ekipe', izjavio je za Večernji list.

Umjesto na Uni TV, publika će ga od ove jeseni opet moći gledati u popularnom ‘Supertalentu’. Ispričao je kako je na snimanju ugodna atmosfera, tvrdi da su neke točke 'svjetskog ranga' te da se novi član prosudbene komisije Fabijan Pavao Medvešek sjajno uklopio.

Voditelj, inače otac sinova Maura i Manuela, nakon snimanja audicijskog dijela 'Supertalenta' ide na odmor. Supruga i sinovi su, izjavio je, 'vrlo tolerantni jer je po prirodi njegov posao sezonalan pa je veći dio godine domaćica i voditelj(ica), a kad zareda neko vrijeme, oproste mu odsustvo'. 'Tata gotovo uvijek stigne navečer na češkanje. Mauro će nam uskoro proslaviti peti rođendan i odmah iza proslave jurimo na prekrasnu Šoltu', otkrio je. Smatra da je 'strog/pravedan/luckast tata'.

Lani je govorio o ozbiljnim problemima koje je imao nakon što je prebolio koronu, a posljedice još osjeća. Nakon prvog preboljenja zaboravljao je stvari, nije mogao zapamtiti tekstove, ne bi se sjećao razgovora vođenog prije 10-ak minuta i imao je jako trnjenje ruku i nogu. Nakon što je drugi put prebolio koronu, stvari su se 'resetirale' ga sada jedino muči povremena zamjena slova kada piše poruke ili šalje elektroničku poštu.

Frano Ridjan Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL